Naujienų portalo DELFI žiniomis, garsus aktorius jau greitai turėtų pasirašyti sutartį su žinoma Rusijos filmų kūrėjų kompanija „Trite“, kuriai vadovauja pats Nikita Michalkovas.

Pasak DELFI šaltinių, jau greitai šios kompanijos kūrėjų komanda turėtų pradėti kurti filmą apie 1972 metais vykusią Olimpiadą ir legendinį lietuvių krepšininką Modestą Paulauską. Planuojama, kad būtent jo vaidmenį ir turėtų atlikti Žilvinas Tratas, kuris naujam iššūkiui jau intensyviai ruošiasi bei repetuoja.

Portalui DELFI žinomas aktorius jau prieš kurį laiką minėjo apie jo gyvenime vykstančius profesinius perversmus, tačiau daugiau detalių apie tai kol kas neatskleidė. Šiuo metu susisiekus su Žilvinu Tratu ir pasiteiravus apie naująjį filmą, jis išliko paslaptingas ir situacijos nekomentavo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (94)