Antrąjį savaitgalį rodoma "Dreamworks" kino studijos sukurta šeimai skirta komedija "Madagaskaras" per praėjusį savaitgalį uždirbo 28 mln. JAV dolerių ir į trečiąją poziciją nustūmė juostą "Žvaigždžių karai: Epizodas III - Sitų kerštas" (26 mln. JAV dolerių).

"Žvaigždžių karus" tik per plauką aplenkė komedija apie futbolą "Ilgiausias jardas" ("The Longest Yard"), kurioje vaidina Adamas Sandleris. Į šį filmą nuo penktadienio iki sekmadienio parduota bilietų už 26,1 mln. JAV dolerių.

Ketvirtoje pozicijoje debiutavo drama "Pelenius" ("Cinderella Man") (18,6 mln. JAV dolerių), kurioje vaidina Russellas Crowe ir Renee Zellweger. Šiame filme pasakojama tikra boksininko Jimo Braddocko istorija apie jo pastangas Didžiosios depresijos metais išlaikyti savo šeimą.

Per 10 demonstravimo JAV dienų "Madagaskaras" jau iš viso uždirbo daugiau nei 100 mln. JAV dolerių. Tuo tarpu į filmą "Žvaigždžių karai: Epizodas III - Sitų kerštas" per 17 dienų parduota bilietų už 300 mln. JAV dolerių.

Į labiausiai žiūrimų kino filmų JAV dešimtuką taip pat pateko "Keliaujančių kelnių seserija" ("Sisterhood of the Travelling Pants") (10,25 mln. JAV dolerių), "Riedlentės karaliai" ("Lords of Dogtown") (5,7 mln. JAV dolerių), "Ne anyta, o monstras" ("Monster-in-Law") (5,3 mln. JAV dolerių), "Susidūrimas" ("Crash") (3,3 mln. JAV dolerių), "Spirk ir rėk" (Kicking & Screaming") (2,1 mln. JAV dolerių) bei "Paleistas nuo saito" ("Unleashed") (900 tūkst. JAV dolerių).

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją