Filme „Raudonkepuraitė“ jo herojus medkirtys Piteris buvo pametęs galvą dėl gražuolės Amandos Seyfried herojės. Šįsyk paslaptingas skvarbaus žvilgsnio savininkas sugrįžta į kino ekranus trileryje „Saldus kerštas“ (angl. „Return To Sender“). Šiame filme Sh.Fernandezas suvaidino jaunuolį Viljamą, kuris išprievartauja pagrindinę heroję Miranda, tačiau kalėjimo kamera – toli gražu nėra blogiausia, kas jo laukia.

Nedaug kas žino, jog 30-metis Sh. Fernandezas buvo vienas pagrindinių pretendentų į Edvardo Kaleno vaidmenį superhitu tapusiame 2008-ųjų filme „Saulėlydis“. Ši juosta į nenusakomas populiarumo aukštumas pakylėjo šią rolę atlikusį aktorių Robertą Pattinsoną. Tačiau sprendžiant iš to, kaip Holivudas mėgsta Sh.Fernandezą – didžiosios šlovės dienos jam dar prieš akis.
Shiloh Fernandezas filme "Saldus kerštas"

2013-ųjų filme „Piktieji numirėliai“ (angl. „Evil Dead“) pasirodęs aktorius naujajame trileryje „Saldus kerštas“ atskleidžia savo tamsiąją pusę. Slaugė Miranda, kurią suvaidino „Oskaro“ nominantė Rosamund Pike Viljamą sutinka ant savo durų slenksčio. Kadangi ji laukė vyruko, ateisiančio į aklą pasimatymą, ji neįtaria nieko bloga. Moteris įsileidžia jauną nepažįstamąjį ir kol ji pajunta bėdą tampa per vėlu. Užrakinęs duris Sh.Fernandezo herojus moterį išprievartauja. Galiausiai jis atsiduria kalėjime, o vienintelė, jį ten aplankanti – Miranda, kuri paslapčiomis rezga nepriekaištingą keršto planą.

Realiame gyvenime savąja ikona Sh.Fernandezas vadina velionį aktorių Riverį Phoenixą, kurio 1993-ųjų filmas „Ir visa tai - meilė“ (angl. „A Thing Called Love“) paliko jam neišdildomą įspūdį. Iš mažo miestelio kilęs aktorius dievina kantri muziką ir ant raudonojo kilimo nešykšti šypsenų. Kaip jam seksis tapti bejausmiu prievartautoju ir kaip šis virs bejėge auka, intriguojančio trilerio „Saldus kerštas“ žiūrovai galės įvertinti jau liepos 3 dieną. Greta R.Pike ir Sh.Fernandezo juostoje publika taip pat išvys Holivudo veteraną, 74-erių Nicką Nolte, kuris įkūnijo Mirandos tėvą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)