„Terminator: Genisys“

Premjera liepos 1 d.

Motina prieš sūnų, Terminatorius prieš Terminatorių ir kelione laiku paremtas siužetas. Arnoldas Schwarzeneggeris tikrai sugrįžta; Emilia Clarke iš „Sostų karų“ vaidina Sarą Korner, o Jasonas Clarke`as įkūnijo Džoną Konorą ar tai, kuo jis tapo. Šiame, jau penktajame Terminatoriaus filme, kurį režisavo Alanas Tayloras, jis atklysta iš ateities į 1984 metus. Filme taip pat vaidina Jai Courtney ir J. K. Simmonsas.

„Minions“ („Pakalikai“)

Premjera liepos 10 d.

Jie maži, geltoni, cilindro formos. Jie nešioja akinius ir kombinezonus. Jie gyvena tam, kad tarnautų blogiui. Pakalikai, pirmą kartą matyti „Despicable Me“ („Bjaurusis aš“) ir dabar pasirodantys savo pačių animacinėje atšakoje, ieško naujo superniekšo, kuriam galėtų tarnauti, ir suranda Naikintoją Skarlet (Scarlet Overkill, Sandros Bullock balsas). Pierre`as Coffinas įgarsino visus tris pakalikus (Keviną, Bobą ir Stiuartą). Režisieriai – P. Coffinas ir Kyle Balda.

„Ant-Man“ („Skruzdėliukas“)

Premjera liepos 17 d.

Kodėl ne? Skruzdės yra labai mažos, bet labai stiprios. Tokiu tampa ir Skotas Langas (Paulas Ruddas), kai užsideda savo specialų skruzdėlės kostiumą. Dabar jis gali padėti savo mokytojui (Michaelas Douglasas) įgyvendinti vieną apiplėšimą, kuris išgelbės pasaulį. Filmą režisavo Peytonas Reedas, o aktorių komandą sudaro Evangeline Lilly, Corey Stollas, Michaelas Pena, Bobby Cannavale`as ir labai užsiėmusi Judy Greer.

„The Look of Silence“ („Tylos žvilgsnis“)

Premjera liepos 17 d.

Prieš trejus metus Joshua Oppenheimeris išleido „The Act of Killing“ („Žudymo aktą“) – „Oskarui“ nominuotą dokumentinį filmą apie 7-ojo dešimtmečio skerdynes Indonezijoje (kai kas jas vadina genocidu). Dabar jis sukūrė savotišką tęsinį apie vieną išgyvenusią šeimą, įskaitant vieną optikos specialistą, kuris susiduria su jo brolį nužudžiusiais vyrais, kai šie ateina pas jį į saloną kaip pacientai. Filmas per Venecijos kino festivalį laimėjo penkis prizus.

„Fantastic Four“ („Fantastiškasis ketvertas“)

Premjera rugpjūčio 7 d.

Tai ilgiausiai kuriama ir blogiausiai funkcionuojanti „Marvel“ superdidvyrių grupė. Šiame filme Milesas Telleris vaidina poną Fantastiškąjį, Kate Mara – Nematomą moterį, Michaelas B. Jordanas – Žmogiškąjį deglą, o Jamie Bellas – Daiktą. Visi jie šias supergalias įgijo po to, kai sutriko vienas teleportacijos eksperimentas. Dabar jie turi suvienyti savo jėgas, kad išgelbėtų pasaulį nuo daktaro Lemties (Toby Kebbellas). Režisierius – Joshas Trankas.

„The Man From U.N.C.L.E.“ („Žmogus iš U.N.C.L.E.“)

Premjera rugpjūčio 14 d.

Pagarba Robertui Vaughnui. Pribloškiamai dailus Henry Cavillis šiame Guy Ritchie perdirbinyje imasi Napoleono Solo vaidmens. Tuo tarpu Ilją Kurikainą vaidina gražuolis paveldėtojas Armie Hammeris. Filmas nukelia į 1963 metus, kai agentams didžiausių rūpečių kelia sovietai, dingusi vandenilinė bomba ir viena labai įdomi automobilių mechanikė, kurią įkūnijo Alicia Vikander. Su Hugh Grantu ir Jaredu Harrisu.

„Straight Outta Compton“

Premjera rugpjūčio 14 d.

Tai pasakojimas apie vaisingos hiphopo grupės N.W.A., įskaitant Ice Cube, Dr. Dre ir Easy-E, iškilimą iš pavojingų 9-ojo dešimtmečio Kalifornijos Komptono miesto gatvių. Režisierius - F. Gary Gray, kurio režisūrinis debiutas įvyko nuo Ice Cube filmo „Friday“ („Penktadienis“). Filme taip pat vaidina O’Shea Jacksonas jaunesnysis, Corey Hawkinsas, Jasonas Mitchellas ir Paulas Giamatti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)