„Entourage“ („Draugeliai“)

Premjera birželio 3 d.

Agentas Ari dabar yra vienos studijos vadovas. Filmų žvaigždė Vincentas nori paragauti režisieriaus duonos. Visa šutvė sugrįžta iš televizijos HBO serialo apie vieną vyruką iš Kvinso, kuris išgarsėja Holivude ir susikviečia savo senus bičiulius. Filmui scenarijų parašė ir filmą režisavo Dougas Ellinas, kūręs ir minėtą serialą. Filme vaidina Adrianas Grenier, Jeremy Pivenas, Kevinas Connolly, Kevinas Dillonas ir Jerry Ferrara. Epizoduose pasirodo ir Billy Bobas Thorntonas, Liamas Neesonas, Markas Wahlbergas bei Pharrellas Williamsas.

„Love & Mercy“ („Meilė ir gailestingumas“)

Premjera birželio 5 d.

Johnas Cusackas vaidina Brianą Wilsoną (vyresnį ir komplikuotesnį). Tą patį vaidmenį atlieka ir Paulas Dano (įkūnijęs jaunesnį, gyvybingesnį B. Wilsoną). Šią muzikinę biografiją režisavo Billas Pohladas, savo objektą įvardijęs kaip „ne itin didelį socialinio bendravimo gerbėją“. Filmas nukelia į 7-ąjį dešimtmetį su „Beach Boys“ vibracijomis. B. Wilsono žmoną vaidina Elizabeth Banks.

„Jurassic World“ („Juros periodo pasaulis“)

Premjera birželio 12 d.

Visais tais metais vešlios augmenijos saloje prie Kosta Rikos krantų sėkmingai veikė teminis dinozaurų parkas. Tačiau pradėjus smukti lankomumui, savininkai nusprendžia pristatyti naują pramogą. Kas galėjo įvykti ne taip? Ir ar Chriso Pratto personažui tikrai reikėtų tirti velociraptorių elgesį? Filme vaidina Bryce`as Dallasas Howardas, Judy Greer, Vincentas D’Onofrio ir B.D. Wongas, o jį režisavo Colinas Trevorrowas.

„Me and Earland and the Dying Girl“ („Aš, Erlas ir mirštantčioji“)

Premjera birželio 12 d.

Žiūrovams ir komisijai šis filmas patiko per Sandanso kino festivalį (kur jis laimėjo didįjį žiuri prizą ir publikos apdovanojimą). Thomasas Mannas vaidina mokyklos paskutinių klasių moksleivį ir kino kūrėją mėgėją, kurio kilniaširdė motina (Connie Britton) paprašo dėl jos padaryti vieną dalyką: pabūti maloniam su klasioke, kuri serga vėžiu.

„The Wolfpack“ („Vilkų gauja“)

Premjera birželio 12 d.

Skamba tarsi Jerzy Kosinskiromanas. Šeši broliai ir sesuo beveik visą savo vaikystę yra užrakinti žemutinio Ist Saido bute, nes jų tėvas (imigrantas iš Peru ir Krišnos garbintojas) būgštauja, kad Niujorkas juos sugadins. Vaikai nuolat žiūri filmus ir juos pervaidina, vilkėdami namų sąlygomis darytais kostiumais ir naudodami savadarbes butaforijas. Tačiau šis Crystal Moselle filmas yra dokumentins. Jame pasakojama apie Angulo šeimą, pramintą „vilkų gauja“, su kuria ji susipažino 2010 metais. Per Sandanso kino festivalį šis filmas pelnė didįjį žiuri prizą dokumentinių filmų kategorijoje.

„Dope“ („Kvailys“)

Premjera birželio 19 d.

Tai komiška drama apie paauglį (Shameikas Moore`as) negailestingame Los Andželo rajone. Jaunuolis numoja ranka į prašymus priimti į universitetą ir nerimą dėl egzaminų, kad apsilankytų viename pogrindiniame vakarėlyje. Galbūt dabar jis atsikratys moksliuko įvaizdžio. Filmo režisierius - Rickas Famuyiwa.

„Inside Out“(„Išvirkščias pasaulis“)

Premjera birželio 19 d.

Tai animacinė komedija apie emocijas ir balsus mūsų galvose. Filmą sukūrė Pete`as Docteris, padovanojęs mums „Up“ („Aukštyn“), „The Monsters“ („Monstrus“) ir istorijas filmams „Toy Story“ („Žaislų istorija“). Viena mergaitė, vadovaujama komandų stotelės jos smegenyse, mėgina spręsti nesutarimus su savo tėvais ir pasikeitusios gyvenamosios vietos problemą. Filmą įgarsino Amy Poehler, Billas Haderis, Lewisas Blackas, Mindy Kaling ir Phyllis Smith.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)