Viena laukiamiausių šių metų juostų tituluojamas naujasis kino genijaus George‘o Millerio kūrinys kino gerbėjams pristatys naująjį Maksą Rokatanskį – legendinę rolę kadaise atlikusį Melą Gibsoną pakeitė Anglijos talentas Tomas Hardy.

Po trisdešimties metų pertraukos „Pašėlusio Makso“ frančizę į pasaulio kino teatrus grąžinantis pirmųjų filmų apie šį kovotoją režisierius G.Milleris tiki šios istorijos atgimimu. Maža to, kaip pranešė Variety.com, 37-erių T.Hardy po filmo „Pašėlęs Maksas. Įtūžio kelias“, jei viskas klostysis kaip sumanyta, turėtų pasirodyti dar trijuose „Pašėlusio Makso“ tęsiniuose. Nors gerbėjų lūkesčiai milžiniški, juostos kūrėjai viliasi, kad jų pastangos bus įvertintos ir po premjeros – iki šiol „Pašėlęs Maksas. Įtūžio kelias“ anonsai sulaukė didžiulio palaikymo ir komplimentų, o naujausias, kaip komentuojama kinomanų, tiesiog peržėngė beprotybės ribas.

„Pašėlęs Maksas. Įtūžio kelias“ buvo filmuojamas Namibijoje 2012-aisiais, dalies scenų pakartotiniai filmavimai įvyko 2013-ųjų pabaigoje. Verta pažymėti, kad šio projekto kelionė į kino teatrus išties prailgo. Kaip teigė pats G. Milleris, nors šio projekto užuomazgų buvo dar prieš dešimtmečius, maždaug 25-erius metus jis praleido „kūrybiniame pragare“ kol atrado finansavimą.

Naujajame, jau ketvirtajame G. Millerio filme apie kelio kovotoją Pašėlusį Maksą, žiūrovai atsidurs atšiaurioje dykynėje, kur nelikę žmogiškumo. Sulaukėję išlikę gyvieji be pasigailėjimo grumiasi dėl gyvybei būtinų dalykų. Čia nėra vietos pasigailėjimui ar jausmams. Šiame ugnies ir kraujo pasaulyje atsiranda du maištautojai, kurie gali atkurti tvarką.

Po žmonos ir sūnaus mirties vienas klajojantis Maksas privalo kovoti už išlikimą nesvetingame pasaulyje. Vienintelis jo palydovas – įspūdingas automobilis „Interceptor“ (liet. „Persekiotojas“). Vykstant žiauriems susirėmimams Maksas susiduria su bebaime moterimi Furioza (akt. Charlize Theron). Ši paprašo jo pagalbos persikeliant per dykumą. Maksas sutinka, tikėdamas galimybe išsigelbėti, tačiau jų kelionė nebus lengva – žiaurumams pasiryžę galvažudžiai darys viską, kad tik jie nepasiektų savo tikslo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)