Stilingo trilerio „Susikaupk“ premjeros proga, kviečiame artimiau susipažinti su jaunąja Australijos pažiba, kurią Holivudas priėmė išskėstomis rankomis.

M. Robbie ūgis – 168 cm.

Australijos Kvinslendo valstijoje esančiame Dolbio mieste gimusi Margot augo Australijoje, Auksinėje Pakrantėje, ir daug laiko praleido jos seneliams priklausančioje fermoje.

Aktorės mama Sarie Kessler – fizioterapeutė.

Jaunesnis M. Robbie brolis Cameronas Robbie taip pat yra aktorius.

Būdama 17-os Margot persikėlė gyventi į Melburną, kur pradėjo siekti profesionalios aktorės karjeros.

Aktorės pomėgiai – banglenčių sportas, važinėjimasis motociklais ir šernų medžioklė.

M. Robbie buvo viena iš žvaigždžių, pakviestų papuošti žurnalo „Vanity Fair“ 20-ojo jubiliejaus viršelį, skirtą Holivudui. Kartu su ja pozavo George’as Clooney, Julia Roberts, Jaredas Leto, Léa Seydoux, Chiwetelis Ejioforas, Lupita Nyong'o, Idrisas Elba ir Naomie Harris.

2014-aisiais M.Robbie žurnalo „Maxim“ karščiausių moterų šimtuke užėmė 22-ąją vietą.

M. Robbie dalyvavo aktorių atrankoje į nematomos moters dar žinomos kaip Suzana Storm vaidmenį naujojoje „Fantastiško ketverto“ versijoje, kuri kino teatrus turėtų pasiekti šią vasarą, tačiau rolė teko Kate Marai.

Kartą Helovino proga Margot persirengė aktoriaus Jameso Franco įkūnytu herojumi, reperiu iš 2013-ųjų filmo „Laukinės atostogos“.

Aktorė jau aštuonis mėnesius susitikinėja su režisieriaus asistentu Holivudo filmuose besidarbuojančiu Tomu Ackerley. Poros nuotraukų iš ledo ritulio rungtynių pamatyti galite čia.

Šiuo metu M. Robbie gyvena Londone, dideliame name, kurį dalijasi su penkiais artimais bičiuliais, trimis vaikinais ir dviejomis merginomis. Prieš porą dienų vykusiame Jimmy Fallono šou ji prisipažino sykį nudžiovusi iš viešbučio tualetinio popieriaus, kurio pristigo namuose.

Mėgstamiausi M. Robbie aukštosios mados dizaineriai – Ellie Saabas ir Oscaras de la Renta.

Kasdienį garderobą aktorė renkasi iš Australijoje pagamintų drabužių, jos mėgstamiausia apranga – marškinėliai, šortai ir „Converse“ sportbačiai.

Prieš debiutuodama kaip aktorė Margot dirbo greito maisto užkandinėje „Subway“.

Aktorė yra tarptautinės aplinkos apsaugos organizacijos „Greenpeace“ narė.

Tam, kad pasiruoštų sekso scenoms su Leonardo DiCaprio filme „Volstryto vilkas“, M. Robbie išgėrė tris stikliukus tekilos. Veiksmas vyko devintą ryto.

M. Robbie apie lieknumą Holivude: „Kai pasižiūri filmus, visos pagrindinės herojės lieknos gražuolės. Tai stereotipas, kurį privalai išmokti vertinti kritiškai, nes patekdama į pramogų industriją neabejotinai visuomet jauti spaudimą. Aš stengiuosi būti sveika, o ne liekna.“

Apie lėktuvus: „Dievinu skraidyti, man patinka net lėktuvuose patiekiamas maistas. Niekas tau netrukdo, telefonas neskamba ir negali gauti elektroninių laiškų. Ramybė.“

Apie praeitį: „Septintasis dešimtmetis – mano mėgstamiausias, vyko Šaltasis karas ir judėjimas už moterų teises. Nuostabi to laiko muzika, mada, šukuosenos, drabužiai.“

Apie mėgstamiausią miestą: „Niujorkas – pats kiečiausias. Jis niekada nemiega, tai nuostabu. Tai labai įvairiapusiškas miestas, sutalpinantis savyje daugybe skirtingų vietų.“

Apie potraukius: „Kas kartą pamačiusi pianiną pajuntu norą juo pagroti.“

M. Robbie herojė Džesė filme „Susikaupk“ išgyvena nemenką psichologinę transformaciją – „Susikaupk“ pradžioje žiūrovai ją mato kaip kišenvagę-mėgėją. Ji turi savitą požiūrį, tačiau yra naivi. Patyrusio aferisto Nikio globon paimta mergina nuo jo atitolsta, po to, kai įsižiebę jausmai ima kelti grėsmę jų darbeliams. Vėliau filme Džesė pasirodo jau visiškai kitokia – išsigydžiusi sudaužytą širdį, gerokai tvirtesnio būdo, susitelkusi ir sauganti savo jausmus.

Milžiniški pinigai, kunkuliuojančios aistros ir charizmatiškas M. Robbie ir Willo Smitho duetas filme „Susikaupk“ – jau nuo vasario 27 dienos.

Filmo „Susikaupk“ anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)