Pjerą Bezuchovą vaidins aktorius Paulas Dano (vaidinęs „filme „12 vergovės metų““), Andrejų Bolkonskį –– Jamesas Nortonas (vaidinęs kultiniame televizijos seriale „„Daktaras Kas““), Natašą Rostovą –– jaunosios kartos aktorė iš Didžiosios Britanijos Lili James (populiaraus serialo „Dauntono abatija“ žvaigždė). Filme vaidins ir lietuvių aktoriai: Paulius Ignatavičius, Valerijus Jevsejevas, Irmantas Bačelis, Vesta Grabšaitė ir kiti.

„Vilniuje bus filmuojama Senamiesčio pastatuose, kiemuose ir gatvėse, taip pat Trakų Vokėje. Į įvairius filmavimo darbus bus įtraukta tūkstančiai lietuvių, vien Lietuvoje sąmata siekia apie 7 milijonai eurų“, praneša Vilniaus savivaldybė.

Penkių aristokratų šeimų istorija daugiausia bus filmuojama Rusijoje, dalis scenų –Lietuvoje ir Latvijoje. Planuojama, kad BBC filmą transliuos 2016 metais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)