Savo įspūdžiais po premjeros su DELFI skaitytojais dalijasi vilnietė Agnė, kurią pagal E. L. James erotinį romaną pastatytas filmas gerokai nuvylė:

„Susirinko pilna salė žiūrovų. Didžioji dauguma iš jų, žinoma, buvo moterys, nors atėjo ir keletas vyrų. Matėsi, kad jie per prievartą buvo atvesdinti savo antrųjų pusių. Man filmas nepatiko visiškai. Knyga buvo labai plati, labai išsami, labai įtraukianti. Filmas, atrodo, kad pastatytas labai greitai ir atmestinai, nekreipiant didesnio dėmesio į detales. Tiesiog vyksta veiksmas, greitai keičiasi scenos – pagrindiniai herojai greitai įsimyli, greitai išsiskiria. Sekso scenos, kurių visi taip laukė, absoliučiai nebuvo įspūdingos. Per visą filmą jų buvo vos trys ar keturios.

Filmas visiškai be jokio siužėto, be jokios gilesnės minties. Man pasirodė paviršutiniškas ir banalus. Žiūrovai atėjo tikrai su labai dideliais lūkesčiais, todėl kai kurie pradėjo skirstytis filmui tik įpusėjus. Tai jau parodo filmo kokybę ir turinį. Iš penkių balų parašyčiau gal 1,5 ar 2.

Kolegės irgi ėjo kartu, nepatiko ir joms. Atrodo, kad režisierius visiškai neįsigilino į knygą. Kiti filmai, kurie būna statomi pagal knygas, dažniausiai turi kažką savito ir netikėto, o čia visi dialogai, visas siužetas lyg nurašytas nuo knygos.

Aktoriai irgi neatitiko mano įsivaizdavimo ir lūkesčių.„Auksinio gaublio“, ko gero, negaus, nes net nelabai ten buvo jiems ką vaidinti. Vaidino jų akys, o ne kūnai. Žiūrėti buvo galima, bet kad ta vaidyba pakerėtų, tikrai ne.

Skaitydama knygą, viską įsivaizduoji gerokai kitaip. Aišku, kad buvo dalykų, kurie ir patiko. Puikiai sukurtas prabangos įspūdis. Filmas truko apie dvi valandas, bet iki 500 knygos puslapių jam savo kokybe toli“.

IMDb vartotojų vertinimu, „50 pilkų atspalvių“ penktadienio rytą tenkinasi 3,2 balais iš 10.

Ketvirtadienio vakarą filmo premjera vyko ir Londone:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (568)