Neseniai dainą „Love Me Like You Do“ iš filmo garso takelio pristačiusi atlikėja paviešino ir klipą su scenomis iš filmo. Nors klipe galima matyti ir pačia Elle, tačiau šįkart visas dėmesys atitenka filmo herojams Anai ir Christianui.

„Fifty Shades of Grey“ („50 pilkų atspalvių“) – netrukus pasirodysianti amerikiečių erotinė romantinė drama, kurią režisavo Sam Taylor-Johnson. Ji sukurta pagal E. L. James to paties pavadinimo bestselerį. Filme pagrindinius vaidmenis atlieka Jamie Dornanas ir Dakota Johnson.

Kai literatūrą studijuojanti Anastasia Steele vietoj savo kambario draugės Kate Kavanagh ateina imti interviu iš turtingojo Christiano Grey, ji susiduria su gražiu, talentingu ir bauginančiu vyru. Nekalta ir naivi Ana pradeda suvokti, kad nori jo. Nepaisant jo mįslingo atsargumo, mergina supranta beviltiškai norinti suartėti su juo. Negalėdamas atsispirti Anos grožiui ir nepriklausomai sielai, Christianas Grey prisipažįsta jos taip pat norintis, tačiau tam tikromis sąlygomis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)