Finalinės „Hobito“ trilogijos dalies „Hobitas: Penkių armijų mūšis“ premjeros proga kviečiame pasmalsauti, kokių įdomybių ir netikėtų gyvenimo posūkių yra buvę 35-erių E.Lilly gyvenime.

Pilnas aktorės vardas - Nicole Evangeline Lilly.

E.Lilly ūgis – 168 cm.

Aktorės pravardės – „Evi“ ir „Monkey“.

Būsimą aktorę Kelounos mieste Britų Kolumbijos pietuose, Kanadoje, atrado žymi modelių agentūra „Ford“. Nors Evangeline vėliau nutarė nesiekti modelio karjeros, ji buvo pasirašiusi sutartį su „Ford“. Ši agentūra padėjo jai apmokėti tarptautinių santykių studijas Britų Kolumbijos universitete.

Aktorės veidą puošia strazdanos, kurių ji ne tik nesigėdija, bet ir jomis didžiuojasi.

Evangeline turi dvi seseris. Jos tėvas yra ekonomikos mokytojas, o mama dirba mokyklos sekretore.

Savanore įvairiuose vaikams skirtuose projektuose Evangeline pradėjo darbuotis nuo 14-os metų.

Aktorė yra gyvenusi iš žolių pastatytame namelyje Filipinuose, kur ji lankėsi su misionierių grupe.

E. Lilly laisvai kalba prancūziškai.

Aktorė mėgsta skaityti, rašyti, piešti, taip pat jai patinka ilgi pasivaikščiojimai, arbata ir buvimas gamtoje.

Prieš gaudama vaidmenį seriale „Dingę“, E. Lilly dirbo įvairius darbus – ji buvo stiuardese, padavėja ir net keitė vilkikams alyvą, o vėliau, kad gautų pinigų mokslams, filmavosi reklamose ir talkino įvairių juostų filmavimo aikštelėse.

E.Lilly nusifilmavo keliose telefoninių pažinčių linijos „LiveLinks“ reklamose.

Evangeline teko nutraukti mokslus dėl gauto Keitės vaidmens seriale „Dingę“.

E.Lilly buvo kartą ištekėjusi. 2003-2004-aisiais ji buvo susituokusi su kanadiečiu ledo ritulininku Murray Hone‘u.

Nors E.Lilly viename ankstyvųjų serialo „Dingę“ epizodų turėjo pasirodyti pusnuogė, ji nusimesti drabužius atsisakė.

Per 26-ąjį gimtadienį E. Lilly į serialo „Dingę“ filmavimo aikštelę atsigabeno atliekų rūšiavimui skirtą šiukšlių konteinerį ir pasakė kolegoms, kad geriausia jos gimtadienio dovana bus, jei jie visi ims rūšiuoti šiukšles.

Aktorės herojė seriale „Dingę“ dažnai karstosi medžiais, taip yra todėl, kad E. Lilly dievina šį užsiėmimą. Būtent jis jai užtarnavo „Monkey“ (angl. „Beždžionė“) pravardę.

Nuo 2004 iki 2009-ųjų E. Lilly susitikinėjo su serialo „Dingę“ kolega Dominicu Monaghanu.

2005-aisiais E. Lilly užėmė antrąją vietą žurnalo „Maxim“ karščiausių moterų šimtuke.

2010-aisiais aktorė užmezgė romaną su iš Havajų kilusiu Normanu Kali, kuris buvo serialo „Dingę“ prodiuserio asistentu. 2011-ųjų gegužę pora susilaukė sūnaus, kurį pavadino Kahekili. Havajiečių kalba šis žodis reiškia griaustinį. Šiuo metu E.Lilly su šeima gyvena Havajuose.

E. Lilly aktyviai dalyvauja labdaringoje veikloje, pavyzdžiui, 2010-aisiais aukcione buvo parduodamos net trys galimybės papietauti su aktore – Vankuveryje, Honolulu ir Los Andžele, o gauti pinigai buvo skirti našlėms ir našlaičiams Centrinėje Afrikoje, Ruandoje. Ji ne kartą yra aukcionams paaukojusi savo asmeninių daiktų.

Nuo 2009-ųjų E.Lilly yra vienas „“ veidų.

Filme „Hobitas: nelaukta kelionė“ E.Lilly filmavosi praėjus vos 3-ims mėnesiams po sūnaus Kahekili gimimo.

Pirmagimį E. Lilly pasirinko gimdyti namuose, gimdymas truko net 30 valandų.

Aktorė yra gera „Hobito“ trilogijos kolegos Lee Pace‘o draugė.

E.Lilly apie lažybas 2005-aisiais, kai serialo „Dingę“ kolega Jorge‘as Garcia metė jai iššūkį nusišlapinti viešoje vietoje: „Teko nusimauti kelnes, atsitūpti virš kažkokios šiukšliadėžės, bet gavau savo 20 dolerių.

Apie stiuardesės darbo trūkumus: „Būkite pasiruošę iš karto nusipirkti dviem dydžiais didesnius batus, jūsų pėdos tikrai ištins.“

Apie apsimetinėjimą: „Net jei esate nelaimingi, apsimeskite, kad esate laimingi. Žinote, jūsų šypsena galiausiai užkrės jus pačius. Man teko ilgai to mokytis. Vis maniau, kad taip elgdamasi esu dirbtinė, bet, kur kas geriau būti dirbtinei ir laimingai, nei tikrai ir apgailėtinai.“

Apie Holivudą: „Holivudas yra šių dienų Sodoma ir Gomora. Tai pasaulis, kurios aš vengiu, nes jis žlugdo mūsų kultūrą. Tačiau šiuo metu vyksta svarbūs pokyčiai. Tokie žmonės kaip George’as Clooney ir Michaelas Moore’as išnaudoja Holivudą kaip priemonę išsiųsti pasauliui teigiamas žinutes.“

Filme „Hobitas: Penkių armijų mūšis“ Viduržemės laukia milžiniškas pavojus. Galingasis priešas Sauronas pasiuntė keturis orkų legionus, kad šie slapta atakuotų Vienišąjį Kalną. Nykštukų, elfų ir žmonių rasėms teks apsispręsti – suvienyti jėgas ar būti negailestingai sunaikintiems. Žiūrovų pamėgtam hobitui Bilbui teks kautis už savo ir savo draugų gyvybes garsiausiame visų laikų – Penkių armijų – mūšyje.

Filmo „Hobitas: Penkių armijų mūšis“, kuris Lietuvą pasieks gruodžio 19 dieną, anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)