„Bulvarinio skaitalo“ (Pulp Fiction) režisierius, kurio sprendimas pakviesti Ch. Waltzą į 2009 metų „Negarbingus šunsnukius“ (Inglourious Basterds) padėjo Vienoje gimusiam aktoriui laimėti vieną iš dviejų savo „Oskarų“ už antraplanius vaidmenis, pavadino jį savo „mėgstamiausiu austru“.

Viena vertus, jis yra dramos meistras, ... antra vertus, jis taip pat yra „įrankių dėžės“ aktorius ... Jis tiesiog padaro, ką reikia padaryti, labai nepadailintai“, – sakė jis per žvaigždės atidengimo ceremoniją Holivudo prospekte.

„Tai negali ... nepripildyti jo širdies pasididžiavimu, net jei jis gali to nepripažinti, .. ir tuo pačiu metu kutena jo juoko kaulelį“, – pridūrė režisierius.

Ch. Waltzas, kurio komedija „Kaip atsikratyti boso 2“ (Horrible Bosses 2) buvo pradėta demonstruoti šį savaitgalį, atmetė Q. Tarantino užuominą, kad kaip teatrui parengtas aktorius nepakankamai rimtai vertina Holivudo žvaigždės šlovę.

„Mano širdis ne tik kad truputėlį virpa nuo pasididžiavimo – ji sprogsta. Aš, kaip žmogus iš Vienos, nebūčiau apie (tai) nė pasvajojęs drąsiausiose savo svajonėse“, – sakė jis.

Q. Tarantino, kuris taip pat pasikvietė Ch. Waltzą vaidinti 2012 metų juostoje „Ištrūkęs Džango“ (Django Unchained), pelniusioje aktoriui antrą „Oskarą“, tvirtino, kad šis austras skiriasi nuo tipiškos Holivudo pirmojo ryškumo žvaigždės.

„Christophas kikena iš Holivudo aktorių su jų asistentais, su jų misu ir jų citrina su arbata, laukiančių tiesiog už ekrano“, – sakė jis, apibūdindamas stereotipišką į susierzinimo priepuolius linkusią žvaigždę.

Ch. Waltzas taip pat vaidina Walterį Keane'ą (Valterį Kiną) dramoje „Big Eyes“, kurioje dirba drauge su Amy Adams (Eimi Adams) ir kuri JAV kino teatruose pasirodys Kalėdų dieną.

Ch. Waltzas taps 15-ąja Austrijoje gimusia įžymybe, turinčia žvaigždę Holivudo šlovės alėjoje. Tarp kitų yra Arnoldas Schwarzeneggeris, Hedy Lamar, Peteris Lorre'as ir Billy Wilderis.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)