Šįsyk į lėktuvą skuba turistai, „Hobito“ gerbėjų porelė, išsiruošusi į Naująją Zelandiją. Mergina, nors ir vėluodama į lėktuvą, spėja įsiamžinti oro uoste prie milžiniško Golumo formos baliono. Vos keliautojams atsisėdus į savo vietas paaiškėja, kad jų kaimynas iš dešinės – žymus aktorius Elijah Woodas, įkūnijęs Frodo Beginsą, kuris draugiškai nusišypso. Tuomet keleiviams pradedama rodyti elfės-skrydžio palydovės pristatoma saugumo instrukcija ir staiga jie patenka į tikrą Viduržemę...

Filmuke nuotaikingai pateikiami tradiciniai nurodymai – kaip užsisegti saugos diržą, užsidėti deguonies kaukę, gelbėjimosi liemenę, rasti avarinį išėjimą. Epizodiškai filmuke pasirodo „Hobito“ trilogijos aktoriai, galima išvysti ne tik elfų, bet ir orkų bei nykštukų. Tradiciškai vaizdo klipe nusifilmavo ir pats „Hobito“ trilogijos režisierius, iš Naujosios Zelandijos kilęs režisierius Peteris Jacksonas.

Epiškiausiu skrydžio saugos vaizdo klipu pavadintą filmuką pamatyti galite čia:

Grandioziniame epo finale „Hobitas: Penkių armijų mūšis“, kuris Lietuvos kino teatrus pasieks gruodžio 19 dieną, žiūrovai pamatys iš ankstesnių filmų pažįstamus aktorius Martiną Freemaną, Ianą McKelleną, Cate Blanchett, Orlando Bloomą, Luke‘ą Evansą, Evangeline Lilly, Richardą Armitage‘ą ir kitus.

Lemtingoje istorijos atomazgoje Viduržemės laukia milžiniškas pavojus. Galingasis priešas Sauronas pasiuntė keturis orkų legionus, kad šie slapta atakuotų Vienišąjį Kalną. Nykštukų, elfų ir žmonių rasėms teks apsispręsti – suvienyti jėgas ar būti negailestingai sunaikintiems. Žiūrovų pamėgtam hobitui Bilbui teks kautis už savo ir savo draugų gyvybes garsiausiame visų laikų – Penkių armijų – mūšyje.

Filmo „Hobitas: Penkių armijų mūšis“ anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)