Žavųjį 33-ejų aktorių Lietuvos žiūrovai jau gali išvysti naujausioje romantinėje komedijoje „Meilės pusiausvyra“ (angl. „Playing it Cool“), kur jam teko kiek netikėta, meilę pažinti bandančio jauno scenaristo rolė. Filmo premjeros proga kviečiame iš arčiau susipažinti su už paprastumą liaupsinamu Ch.Evansu ir sužinoti detalių apie jo karjerą bei asmeninį gyvenimą.

Bostone gimusio aktoriaus pilnas vardas – Christopheris Robertas Evansas. Jo pravardė – Cevansas.

Ch.Evanso ūgis – 183 cm.

Pirmuosius žingsnius kaip aktorius Ch.Evansas žengė vaidindamas mokyklos spekakliuose ir pasirodydamas bendruomenės teatre.

Aktoriaus mama yra dirbusi Concord jaunimo teatre, o jo tėvas yra dantistas. Ch.Evanso dėdė Mike‘as Capuano iš mamos pusės yra kongresmenas. Chrisas turi dvi seseris ir brolį. Vyresnioji jo sesuo Carly ir jaunesnysis brolis Scottas taip pat yra aktoriai.

Po vaidmens 2005-ųjų filme „Fantastiškasis ketvertas“ Ch.Evansas buvo įvertintas už seksualumą. Jam teko trečioji vieta Gay.com „Karšto kūno“ rinkimuose, o 2006-ųjų „E!“ televizijos seksualiausių garsenybių rinkimuose vyras užėmė 18-ąją vietą.

Ch.Evansas mėgino gauti vaidmenį 2005-ųjų filme „Elizabettaunas“ su Kirsten Dunst, tačiau kūrėjai galiausiai pasirinko Orlando Bloomą. Aktorius taip pat troško vaidmens 2008-ųjų filme „Milkas“, bet tąsyk jį nurungė Jamesas Franco. „Jei turi pralaimėti, mažiau skaudu, jei nusileidi tokiam aktoriui, kaip Jamesas Franco“, – nesėkmę komentavo Chrisas.

Aktorius turi pusiau amerikiečių, pusiau anglų buldogą vardu East.

Anksčiau Ch.Evansas buvo vegetaras.

Aktorius dusyk, 2004-ųjų filme „Mobilusis“ ir 2005-ųjų „London“, vaidino drauge su tuometine mylimąja Jessica Biel. Jie ekrane taip pat įkūnijo porą ar buvusią porą. Po dviejų metų draugystės aktoriai skirtingais keliais pasuko 2006-ųjų birželį.

Nors romantikų šiais laikais reta, Ch.Evansas – vienas jų. Būdamas drauge su J.Biel vieno jos gimtadienio metu, jis rožių žiedlapiais papuošė visą kambarį, kol ji miegojo. Jai pabudus vyras įteikė dešimtis rožių. Sykį, kai per jųdviejų sukaktuves jie buvo toli vienas nuo kito dėl filmavimų, Ch.Evansas nusiuntė Jessicai dailiai įrėmintą jos mėgstamiausią jų nuotrauką. Taip pat aktorius garsėja kaip klasikinis džentelmenas.

Ch.Evansas yra susitikinėjęs su aktore Minka Kelly, tačiau jie išsiskyrė 2013-ųjų spalį.

Kalbama, kad šiuo metu Ch.Evansas draugauja su aktore Alice Eve, su kuria jie drauge filmavosi romantinėje komedijoje „Before We Go“. Ši juosta – aktoriaus režisūrinis debiutas.

Aktorius yra pasisakęs, kad dėl mylimos moters išsižadėtų Holivudo.

Ch.Evansas visuomet svajojo išmėginti režisieriaus kėdę, pirmasis jo filmas „Before We Go“ kino teatrus turėtų pasiekti dar šiemet. Taip pat jis dar turi neišpildytą troškimą kine įkūnyti blogiuką.

Aktorius pasisako už homoseksualių asmenų teises ir domisi budizmo filosofija.

Ch.Evansas artimai bičiuliaujasi su kolege Scarlett Johansson, su kuria yra pažįstamas nuo 2002-ųjų, jie yra kartu pasirodę net keturiuose filmuose.

Gerų aktoriaus draugų gretose: Anthony Mackie, Hayley Atwell, Ericas Christianas Olsenas, Chrisas Hemsworthas ir Sebastianas Stanas.

Nors filmuose Ch.Evansas įkūnijo ne vieną superherojų iš komiksų, jis teigė nei vaikystėje, nei paauglystėje niekuomet komiksų neskaitęs.

Žinomas aktorius yra didelis „Disney“ filmų gerbėjas, jis teigia iki šiol mintinai mokantis visų animacinio filmo „Mažoji undinėlė“ dainų žodžius.

Ch.Evansas yra labai artimas su savo motina. 2012-aisiais interviu „Variety“ ji papasakojo, kad aktorius visuomet pirmiausia paskambina jai, ypač, jei jo gyvenime atsiranda jį sudominusi mergina. Pats Ch.Evansas yra prisipažinęs, kad po pirmojo seksualinio potyrio jis grįžo namo ir pasipasakojo apie tai mamai.

Ch.Evansas turi nemažai tatuiruočių, kiek tiksliai, nežinoma, tačiau visos jos, teigiama, yra susijusios su aktoriaus šeima ir artimais draugais.

Ch.Evansas apie vaidmenį, reikalaujantį nusimesti marškinėlius: „Kai sužinojau, kad teks pirmąsyk paaugliams skirtame filme nusirengti marškinėlius, supanikavau ir puoliau į sporto salę. Pamaniau sau, juk viskas bus nufilmuota, galbūt net mano vaikai tai išvys. Nenorėjau sverti 64 kilogramus ir neturėti nė raumenėlio.“

Apie tatuiruotes: „Kiekvienas turintis tatuiruotę žino, kad vos tik pasidarai pirmąją ir išeini iš salono, jau planuoji antrąją.“

Apie svajones: „Noriu vesti, noriu susilaukti vaikų. Tai – mano svarbiausias tikslas. Kai esi senas ir guli mirties patale žvelgi į savo gyvenimą. Ir tą akimirką ne filmai, kuriuose nusifimavai, bus svarbiausi, o santykiai su žmonėmis. Tau terūpės žmonės, kuriuos myli ir kurie myli tave.“

Ch.Evansą iki šiol neregėtame dėl meilės viskam pasiryžusio vyro amplua filme „Meilės pusiausvyra“ Lietuvos publika jau gali išvysti šalies kino teatruose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)