Jaunas vyras jau filmavosi filmuose, televizijoje bei reklamose, tačiau tai bus pirmasis kartas, kai juosta, kurioje jis filmuojasi bus rodoma taip toli nuo jo gimtosios Indijos. Tiesa, Lietuva jam nėra visiškai negirdėta šalis. Apie viską išsamiau - specialiame M. Agarwalio interviu portalui DELFI.

- Ar prieš sutikdamas lietuvių filmavimo komandą buvai kažką gidėjęs apie Lietuvą?

- Taip, turiu kelis draugus iš Lietuvos.

- Neabejoju, kad jie papasakojo apie tai, jog lietuvių merginos - vienos gražiausių pasaulyje...

- Ir ne tik (juokiasi). Jie pasakojo ir apie jūsų kultūros grožį, kaip jūsų šalis auga visomis prasmėmis. Tie vaizdai iš atvirukų labai viliojantys, tad tikrai norėčiau ten nukeliauti.

- Ar prieš tai jau esi dirbęs su užsieniečiais filmų kūrėjais?

- Esu, tai jau antrasis tarptautinis mano projektas. Tačiau "Šventa karvė" bus pirmasis filmas, kurį rodys užsienyje.

- Kokie pirmieji įspūdžiai? Filmavimai Indijoje tik prasidėjo, ar jau susidraugavote su komanda?

- Jie ne tik nuostabūs žmonės, bet ir tikri savo srities profesionalai. Su tokiais dirbti - vienas malonumas. Iš pradžių kiek baiminausi, kad galime nerasti bendros kalbos, juk tarp mūsų kultūrų ir filmų - didžiuliai skirtumai, tačiau kol kas viskas einasi puikiai.

- Ar galėtum išvardinti, kuo skiriasi darbas su vietiniais filmų kūrėjais ir lietuviais? Su kuriais lengviau dirbti?

- Sunkus klausimas. Tačiau kol kas gerai jaučiuosi dirbdamas ir su vienais, ir su kitais. Skiriasi pats darbo stilius, tačiau dirbdamas su lietuviais, ko gero, aš išmokstu ir tobulėju daugiau.

- Ką manai apie patį filmo scenarijų?

- Jis nuostabus! Mane žavi šmaikštūs dialogai, neabejoju, kad žiūrovams nuo juoko skaudės pilvus. O gražiausia yra tai, jog filmas pasakoja apie tikrą, stiprią ir nesuvaidintą vyrišką draugystę, kas filmuose pasitaiko ne taip jau ir dažnai.

- Ar planuoji gruodį apsilankyti filmo premjeroje Vilniuje?

- Be abejo, tokia kelionė jau yra mano planuose. Vienu metu ne tik susipažinčiau su jūsų gražia šalimi, bet ir pamatyčiau galutinį filmo variantą, dėl kurio šiuo metu išliejame tiek daug prakaito. Donatas Ulvydas yra tikrai puikus režisierius, su kuriuo lengva ir smagu dirbti. Tikrai negalėčiau praleisti filmo, į kurį įdėta tiek pastangų ir kuriuo taip tikima, premjeros.

- Nesunku dirbti su Martynu ir Vytaru? Jie gi nėra profesionalūs aktoriai...

- Tikrai nesunku. Jie - tikri profesionalai, praleidę daug metų televizijoje ir žinantys, kaip elgtis prieš kameras. Dirbdamas su jais jaučiuosi puikiai, o tai svarbiausia.

- Ar gali apie save papasakoti plačiau? Gal Lietuvoje tau rasime nuotaką...

- Šiuo metu aš vienišas, merginos neturiu, nes tikrai mėgaujuosi darbu. Labai mėgstu muziką, ankčiau buvau dainininkas. Dažniausiai rengiuosi juodai, o mano mėgstamiausias filmas yra "Titanikas". Tai filmas, kuris, mano manymu - tobulas. Tiesa, esu matęs ir jūsiškę juostą "Tadas Blinda. Pradžia" ir, turiu pasakyti, tai vienas geriausių užsienietiškų filmų, kokius tik esu žiūrėjęs.

Naujausios nuotraukos iš filmavimo aikštelės:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)