Ilinojaus valstijoje, Evanstono mieste gimusiai Lauren šiuo metu 28-eri, o jos veidas puikiai pažįstamas JAV serialų mėgėjams. Šmaikščią, įspūdingomis mimikomis pasižyminčią merginą išgarsino rolės situacijų komedijoje „Are you there, Chelsea?“ ir originaliame „Netflix“ seriale „Orange Is the New Black“.

Šiuo metu svarbiausiame JAV kino pasaulio centre, Los Andžele, gyvenanti mergina save pristato ne tik kaip aktorę, bet ir kaip improvizacijų meistrę, bei rengia sceninius pasirodymus su kompanijomis „ASSSSCAT“ ir „Bangarang“.

L.Lapkus biografijoje nurodoma, kad jos motinos šaknys graikiškos, o jos tėvo – lietuviškos. Būtent iš jo ji paveldėjo ir lietuviškai skambančią pavardę. Įvardijama, kad Lauren senelių iš tėvo pusės vardai – Alexas Lapkus ir Julia Piktuižis, kuri, kaip teigiama, yra Lietuvos išeivių Antano Piktuižio ir Stasės Biliūnas duktė.

Beje, neseniai kino mėgėjai galėjo L.Lapkus išvysti komedijoje „Kartu ne savo noru“ su Adamu Sandleriu ir Drew Barrymore, o dar prieš tai – pikantiškame filme „Sekso abėcėlė“. Šįsyk L.Lapkus pastebėjo televizijos serialo „Mad Men. Reklamos vilkai“ kūrėjas Matthew Weineris, tapęs juostos „Tu esi čia“ režisieriumi ir scenarijaus autoriumi.

Juokingai pateiktus svarbius gyvenimo rūpesčius ir tikrą vyrų draugystę filme „Tu esi čia“ Lietuvos publika kinuose galės išvysti nuo rugsėjo 12 dienos.

Naujosios komedijos „Tu esi čia“ anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)