Šią vasarą V. Paradis pristato naujausią savo vaidmenį komedijoje „Po merginų sijonais“ („Sous les jupes des filles“). Filmas subūrė didžiausias Prancūzijos kino žvaigždes ir gimtojoje šalyje susilaukė fenomenalaus populiarumo. Per pirmas dvi savaites jo pasižiūrėti atėjo net 700 tūkstančių žiūrovų. Kritikų „švytinčia, talentinga ir kibirkščiuojančia“ pavadintoje juostoje kartu su V. Paradis pasirodo ir nepamirštamos Laetitia Casta, Isabelle Adjani, Audrey Fleurot ir Alice Taglioni.

Išgarsėjusi būdama labai jauna V. Paradis toliau intensyviai kūrė muziką ir nuo 1988 iki 1992 metų išleido tris solinius albumus. Nors po įsimintino debiuto filme „Baltos vestuvės“ kvietimo vaidinti ji susilaukė iš tokių režisierių kaip Pedro Almodóvaras ir Johnas Boormanas, tačiau pasiūlymus atmetė. Tuo metu Vanessa norėjo koncentruotis tik į muziką.

Po to sekė net aštuonių metų pertrauka, per kurią V. Paradis neišleido nei vieno albumo. Nors pernai pasirodė studijinis dainininkės darbas „Love songs“, o Prancūzijoje jos muzika mėgstama ir populiari, vis tik jaunesnė karta šią prancūzę daugiau pažįsta kaip aktorę, o ne kaip atlikėją. Vaidinanti nemažai komedijų (neseniai matėme ją filme „Žigolo“), savo aktorinį meistriškumą ji įrodė ir įsimintinuose draminiuose vaidmenyse. Už filmus „Mergina ant tilto“ ir „Café de Flore“ V. Paradis gavo keletą geriausios aktorės apdovanojimų.

Visi besidomintys garsenybių gyvenimu V. Paradis žino ir dar dėl vienos priežasties. Keturiolika metų trukusi draugystė su vienu geidžiamiausių planetos vyrų Johnny Deppu ypatingai aktorės aurai pridėjo papildomo švytėjimo. Deja, bet prieš porą metų pora papildė ilgą išsiskyrusių įžymybių sąrašą. Panašu, kad po skyrybų aktorė ir dainininkė vėl ėmėsi labai aktyvios veiklos ir artimiausiu metu dar ne kartą nudžiugins savo gerbėjus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)