Rusų kuriamame filme vaidmenį sukūrė ir retai Lietuvoje pasirodanti legendinė aktorė Tatjana Liutajeva.

Paskutinis jos darbas Lietuvoje buvo didžiulio populiarumo sulaukusiame Žilvino Naujoko filme „Tadas Blinda. Pradžia“. Tąkart ji vaidino kartu su savo dukra Agnija Ditkovskyte-Chadova.

„Muzika lede“ kartu su rusų aktoriais vaidinair lietuvių žvaigždės. Žiūrovai kino juostoje išvys ir aktorę Jurgitą Jurkutę-Širvaitę. T. Liutajeva vaidina Jurgitos herojės motiną.

Filmas „Muzika lede“ yra skirtas Pirmojo pasaulinio karo 100-osioms metinėms. Juosta filmuojama Baltijos šalyse ir Prancūzijoje. Filmo premjera numatyta šių metų lapkritį.

Jurijaus Vasiljevo filmo „Muzika lede“ veiksmas vystosi tiek praeityje, tiek mūsų laikais. J. Vasiljevui šis filmas debiutinis kine. Dabar jis yra savo Satyros teatro meninis vadovas bei režisierius-statytojas.

Pagal siužetą, Andrejus Kulikovas, kurį vaidina D. Bilanas, vyksta į Paryžių aplankyti savo senelio baltųjų karininko Andrejaus Dolmatovo kapo. Jis susipažįsta su mergina, o kapinėse atsitiktinai pamato jos nuotrauką ant gretimo kapo paminklo. Paskui siužetas nusikelia į praeitį. Pasirodo, kad mergina yra merginos, kurią mylėjo Andrejaus senelis, proanūkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)