Liepos 4 dieną kinuose pasirodančiame filme „Kraujo kerštas“ („In the Blood“) suvaidino kita mišrių kovos menų žvaigždė, šiuo metu sėkmingai aktorės karjerą tęsianti Gina Corano. Nors ringe šios dvi kovotojos jau nebe konkurentės (G. Corano savo karjerą MMA baigė) tačiau gerbėjai nenustoja ginčytis, kuri iš jų seksualesnė ir patrauklesnė.

R. Rousy karjera kine prasideda triukšmingai. Nedaugeliui tenka debiutuoti šalia tuzino garsiausių veiksmo filmų aktorių, tad jai dar viskas prieš akis.

Tuo tarpu G. Corano jau turi kuo pasigirti. Prieš porą metų „Oskaro“ laureato Steveno Soderbergh‘o filme „Melori Kein. Prarasta kontrolė“ mergina debiutavo kaip pagrindinio vaidmens atlikėja. Filme ji vaidino kartu su tokiomis įžymybėmis, kaip Michaelas Douglas, Antonio Banderas ir Ewanas McGregoras. Už šį pasirodymą kritikų pasirinkimo apdovanojimuose G. Corano buvo nominuota geriausios veiksmo filmų aktorės kategorijoje. Ją taip pat prisimena ir visi matę paskutinę „Greitų ir įsiutusių“ dalį.

Trisdešimt dviejų metų kovos menų ekspertė G. Corano yra ragavusi ir fotomodelio duonos, tačiau šiuo metu jos karjera Holivude vysto vis didesnį greitį. Labai teigiamai vertinamas ne tik jos fizinis pasiruošimas ir išvaizda. Kritikai giria vaidybinius moters sugebėjimus, o tai aktorei leidžia tikėtis vis svarbesnių vaidmenų, tad R. Rousey nukonkuruoti gerokai daugiau patirties turinčią kolegę nebus lengva.

Filmo „Kraujo kerštas“ anonsas:
Filmo „Nesunaikinami 3“ anonsas:
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)