Atrodytų, šios dvi žinomos Holivudo aktorės turi nedaug bendra – jos nepanašios ne tik išvaizda, bet ir iki šiol ekrane dažniausiai kūrė gana skirtingo charakterio herojes. 46-erių N.Kidman geriausiai kino mėgėjams žinoma dėl šaltesnių, emociškai santūresnių vaidmenų. Ji taip pat išsiskiria savo net 180 cm ūgiu, modelio figūra, rusvais plaukais ir mėlynomis akimis. 44-erių R.Weisz – tikra jos priešingybė. Anglijos aktorė net 12 cm žemesnė už savo kolegę, jos plaukai tamsūs ir tankūs, o akys rusvos. Gerbėjai ją dieviną už nuoširdų juoką ir gerokai emocingesnius vaidmenis.

N.Kidman pakeitė R.Weisz filmo „Atpildas“ kolektyve dėl kolegės įsipareigojimų dalyvauti papildomuose filmų „Ozas: didingas ir galingas“ bei „Bornas. Palikimas“ filmavimuose. Tiesa, prisijungusi prie juostos aktorių gretų, bene garsiausia Australijos aktorė pakeitė savo įvaizdį. Ji naujajame filme pasirodo gerokai trumpesniais nei įprasta, tamsiais plaukais, jos šukuosena – su kirpčiukais. Viena, kas išties charakteringa N.Kidman išlieka, tai – jos stilius ir elegancija, kurią ji spinduliuoja ir filme „Atpildas“.

Aktorės įkūnyta Patty Lomax yra britų karininko E.Lomaxo, japonų karo stovyklos belaisvio, dirbusio statant geležinkelį į Birmą, geriau žinomą Mirties geležinkelio vardu, žmona. Jos rolė tampa kertine filme tuomet, kai praėjus dešimtims metų po patirtų gniuždančių išgyvenimų vyras ryžtasi išsivaduoti nuo praeities šmėklų. N.Kidman tekusi rolė jautri – ji supratinga ir rūpestinga moteris, besistengianti padėti mylimajam atrasti ramybę.

Įvertinti C.Firtho bei N.Kidman chemiją filme „Atpildas“ stebėdami jaudinančią ir sukrečiančią, tikrais įvykiais paremtą istoriją Lietuvos žiūrovai galės jau nuo liepos 18 dienos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)