Naujojoje juostoje „Nuodėmių miestas 2“ žiūrovų laukia išties įspūdingas aktorių kolektyvas: Mickey Rourke‘as, Jessica Alba, Bruce’as Willisas, Eva Green, Rosario Dawson, Josephas Gordonas-Levittas ir Joshas Brolinas ir kiti.

Kaip pranešė Screenrant.com, antrasis R.Rodriguezo ir F.Millerio darbas pasakoja apie įvykius, kurie vyko prieš, po ir tuo pačiu kaip ir pirmajame „Nuodėmių mieste“. Pagrindinis naująjį trilerį įkvėpęs kūrinys – F.Millerio grafinis romanas „A Dame to Kill“, tačiau M.Rourke’o herojaus Marvo istorija buvo adaptuota iš kito menininko darbo, trumpo komiškų istorijų rinkinio „Booze, Broads & Bullets“. O štai J.Gordono-Levitto personažo siužeto linija buvo specialiai sukurta naujajam filmui, kaip ir sutvirtėjusios striptizo šokėjos Nensi, kurią įkūnijo J.Alba.

Panašiai kaip ir pirmajame „Nuodėmių mieste“, šįsyk režisieriai vėl pasirinko filmo struktūrą, kuomet pasakotojai vienas po kito pristato savo personažus ir jų trokštamą dvasinį išpirkimą ar kerštą. Supuvusiame, morališkai bankrutavusiame pasaulyje kiekvienas jų savaip kovoja už savo tikslus ir mylimuosius, o žiūrovų akį vilioja seksualios, fatališkos moterys.

Pasak R.Rodriguezo, filmo „Nuodėmių miestas 2“ vaizdiniai sprendimai dar artimesni F.Millerio piešinių stilistikai. Filmo anonse žiūrovai gali išvysti daugybę šešėlių, stilizuotų herojų ir netikėtų spalvų. Kino teatrus juosta pasieks 3D formatu, kuris, režisieriaus teigimu, leis žiūrovui pajusti juostos gyvybę ir įsižiūrėti į kiekvieną Nuodėmių miesto detalę.

Žudikai, miesto padugnės, puolę angelai ir susitepę šventieji sugrįžta iš nuodėmingiausio miesto gatvių į Lietuvos kino teatrus nuo rugpjūčio 29 dienos.

Filmo „Nuodėmių miestas 2“ anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)