Režisieriaus Emilio Vėlyvio planuose – ambicingas projektas sukurti filmą apie V. Šapranauską. Šią žinią DELFI portalui patvirtino pats kino kūrėjas.

„Tai buvo vienetinis žmogus Lietuvoje, kokių per 20 metų nebūna. Man ši tema aktuali. Su Gyčiu (aktoriaus sūnumi, - DELFI) kažkada apie tai pasikalbėjome ir nusprendėme padaryti“, - naujienų portalui sakė Emilis Vėlyvis.

Režisierius prisipažino kol kas tiksliai nežinantis, kokio žanro tai bus filmas. Išrinkti aktorių, kuris galėtų suvaidinti Šaprą, taip pat bus sunki užduotis.

„Nežinau, kaip rinksiuosi aktorius jo vaidmeniu, nes tai labai sudėtinga. Aš dar netgi neturiu parašęs scenarijaus. Filmas apie Šaprą kol kas yra tik idėja, esanti embrioninėje stadijoje. Mes ją išvystysime, bet kada – nežinau“, - sakė kino kūrėjas, kurio filme „Redirected/Už Lietuvą“ vieną paskutinių savo vaidmenų kine sukūrė V. Šapranauskas.
Vytautas Šapranauskas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (197)