Šįsyk 34-erių A.Paulas įkūnijo pagrindinį herojų Tobį Maršalą. Jis – paprastas vaikinas, kadaise dirbęs mechaniku ir dalyvavęs gatvės lenktynėse, tačiau buvęs pakištas ir uždarytas nelaisvėn. Dabar Tobis ištrūko iš kalėjimo ir jis siekia keršto. Artėjant „Need for speed. Ištroškę greičio“ premjerai, kuri Lietuvoje įvyks jau šį penktadienį, kovo 14 dieną, kviečiame sužinoti įdomių detalių apie A.Paulo gyvenimą ir darbą.

Aaronas Paulas – aktoriaus sceninis vardas. „Paulas“ yra antrasis Aarono vardas, o tikroji jo pavardė – Sturtevantas.

Aktoriaus ūgis – 173 cm.

A.Paulas gimė Aidaho valstijoje. Jo tėvas – buvęs krikščionių baptistų dvasininkas. Augdamas Aaronas aktyviai dalyvavo bažnyčios rengiamose programose, vaidino spektakliuose.

Tapti aktoriumi A.Paulas nutarė būdamas aštuntoje klasėje. Jį taip sužavėjo mintis gyventi iš aktorystės, kad jis prisijungė prie teatro grupės ir po mokyklos baigimo persikraustė į Los Andželą.

Dešimtojo dešimtmečio pabaigoje A.Paulas dirbo durininku „Universal Studios“ kino teatre Holivude.

Televizijoje aktorius debiutavo 1990-aisiais, pasirodęs viename iš serialo „Beverli Hilsas 90210“ epizodų.

Kine A.Paului yra tekęs Jeffo Bridgeso herojaus sūnaus vaidmuo 2001-ųjų filme „K-PAX“ ir Tomo Cruise‘o herojaus svainio rolė 2006-ųjų juostoje „Neįmanoma misija 3“.

Džesis Pinkmanas, kuris tapo vienu sėkmingiausių visų laikų A.Paulo vaidmenų, seriale „Bręstantis blogis“ gyventi turėjo tik vieną sezoną, tačiau TV serialo kūrėjas Vince‘as Gilliganas persigalvojo, pamatęs puikų ryšį tarp Aarono ir jo kolegos Bryano Cranstono, įkūnijusio Volterį Vaitą.

Už Džesio Pinkmano rolę A.Paulas gavo prestižines televizijos apdovanojimų „Emmy“ statulėles kaip geriausias antro plano aktorius dramos žanro seriale 2010 ir 2012 metais.

2001-aisiais A.Paulas yra susitikinėjęs su aktore Samaire Armstrong, su kuria jie drauge tais metais filmavosi viename serialo „X-failai“ epizodų.

Nuo 2009 kovo iki 2010-ųjų balandžio A.Paulas draugavo su kanadiete aktore ir dainininke Jessica Lowndes.

Su savo dabartine mylimąja ir žmona Lauren Corinne Parsekian aktorius susipažino Coachella muzikos festivalyje. Jie susituokė 2013-ųjų gegužės 26 dieną. Jų vestuvių tema buvo trečiojo dešimtmečio Paryžiaus karnavalas, o ceremonija vyko Malibu. Iškilmių metu pasirodė tokie muzikantai kaip „Foster the People“ ir Johnas Mayeris.

Visų vestuvių svečių A.Paulas paprašė išmokti Niujorko dueto „The Shivers“ dainos „Beauty“ žodžius, kad šventės metu galėtų dainuoti drauge. Paklausę dainos galite įsitikinti, kad aktorius – tikrai romantiškas vyrukas:
)

A.Paulas drauge su žmona 2013-aisiais padėjo surinkti 1,8 mln. JAV dolerių ne pelno organizacijai „Kind Campaign“, kovojančiai su patyčiomis.

Aktorius garsėja kaip draugiškas ir šiltas žmogus, jis noriai sveikinasi su gerbėjais ir turistais, jei sutinka jų netoli savo namų Holivude.

Jaunystėje A.Paulas yra dirbęs radijo stoties simboliu – jam teko persirenginėti varle.

Aktorius yra jauniausias iš penkių vaikų.

Aaronas yra grupės „Korn“ gerbėjas, jis net pasirodė kolektyvo dainos „Thoughtless“ vaizdo klipe.

Serialo „Bręstantis blogis“ aktorių atrankos metu jo kūrėjui V.Gilliganui teko įtikinėti TV kanalo AMC vadovybę, kad A.Paulas nėra per patrauklus Džesio Pinkmano rolei.

Realybėje A.Paulas ir jo kolega iš „Bręstančio blogio“ B.Cranstonas yra labai geri draugai.

Aktorius teigia vairuodamas besiklausantis tik ramios muzikos, kad nesielgtų agresyviai kelyje net jei yra provokuojamas.

A.Paulas yra „Burberry“ mados namų gerbėjas.

A.Paulas apie darbą: „Ačiū tau, Holivude, kad galiu būti tavo dalimi. Tačiau noriu čia pabūti ilgiau, jei tai reiškia, kad kurį laiką turėsiu nedirbti kol pasirinksiu tinkamą vaidmenį, tebūnie.“

Aštrių emocijų, variklių riaumojimo ir kraują kaitinančio veiksmo kupinas „Need for speed. Ištroškę greičio“ su A.Paulu Lietuvos kino teatrus pasieks jau penktadienį, kovo 14 dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)