Juostoje netrūks ir fantastinių, mitologinių elementų bei senovės dievų įsikišimo. Galingą persų laivyną į priekį ves mirtį nešanti kovotoja Artemizija, kurią įkūnijo įtaigioji aktorė Eva Green. Kaip Hollywoodreporter.com pasakojo ji, ši rolė pareikalavo nemenko emocinio užtaiso. „Mano herojė iš tiesų egzistavo. Ji – persų karo laivyno vadė. Artemizija kaunasi, ji – tarsi vyras, ji labai labai stipri moteris visomis prasmėmis“, – pasakojo E.Green.

33-ejų Prancūzijos aktorė savo gerbėjams taip pat papasakojo apie alinančias fizines treniruotes. Pasak E.Green, jai tekdavo po keturias valandas per dieną mokytis su vyrų-kaskadininkų grupe. „Mokymai Los Andžele truko tris mėnesius iki filmavimų pradžios. Kai filmavimai prasidėjo, tęsiau kovos kardais mokymus ir kitas treniruotes, kurios atimdavo visus laisvadienius. Neturiu puikios koordinacijos, tad man visa tai priminė šokio žingsnelių mokymąsi mojuojant dviem milžiniškais kardais“, – sakė ji.

Pasak epo „300: imperijos gimimas“ prodiuseriumi tapusio Zacko Snyderio, režisavusio tokius filmus kaip „300“ ir „Žmogus iš plieno“, pagal Franko Millerio komiksą „Kserksas“ sukurtas naujasis Noamo Murro filmas nėra ankstesnės istorijos tęsinys ar priešistorė – tai lygiavertė juosta. Kitas prodiuseris Gianni Nunnari gyrė N.Murro kovos scenų stilistiką ir dizainą. „Šį filmą supras net tie, kurie nematė filmo „300“. Tai – savarankiška ir įtraukianti istorija, o ištikimi gerbėjai atras naujų bendros dėlionės detalių, tad malonumą kino teatruose neabejotinai pajus ir vieni, ir kiti“, – teigė vienas scenarijaus autorių Kurtas Johnstadas.

Juostoje „300: imperijos gimimas“ žiūrovai išvys charizmatišką graikų generolą Temistoklį (akt. Sullivanas Stapletonas), Persijos armiją į mūšį vedantį ir dievu tapusį Kserksą (akt. Rodrigo Santoro). Moterų gretose kinomanai išvys ne tik Artemiziją įkūnijusią E.Green, bet ir „Sostų karų“ serialo aktorę Lena Headey, tapusią karaliaus Leonido našle, karaliene Gorgo.

Kruvini graikų ir persų susidūrimai filme „300: imperijos gimimas“ Lietuvos kino teatrus pasieks jau kovo 7 dieną.

Filmo „300: imperijos gimimas“ anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)