Po peržiūros Agnė prisipažino, jog jai reikia šiek tiek laiko, kad įvertintų savo vaidybą. "Nesijaučiu neįtikėtina aktorė. Buvo įdomi patirtis, bet ateityje daugiau nedubliuočiau šių dviejų veiklų", - sakė A. Jagelavičiūtė.

„Tado Blindos“, „Valentinas vienas“ ir „Kaip pavogti žmoną“ režisieriaus Donato Ulvydo prodiusuotoje komedijoje ji turėjo būti tik kostiumų dailininke.

Tačiau netikėtai atsisakius vienai aktorei, Agnei buvo pasiūlyta išgelbėti filmą. "Ji buvo mūsų gelbėtoja, nes jei Agnė būtų atsisakiusi, būtų tekę atidėti filmavimus", - prisipažino D. Ulvydas.
Agnė Jagelavičiūtė ir Vidas Petkevičius

Tačiau A. Jagelavičiūtės sukurtas vaidmuo buvo gana drąsus. Jai teko įkūnyti merginą pagal iškvietimą. Filme yra kelios scenos, kuriose jai teko įsiamžinti be drabužių - tik su seksualiais apatiniais.

„Nusirengti nebuvo jokių problemų, na, tiesiog nebuvo gėda ir viskas. Gėda tik dėl „lašiakų“, bet juk gyvenime nusirenginėja ne tik modeliai“, – yra sakiusi Agnė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)