Po šios džiugios žinios paskelbimo praėjusią savaitę, 64-erių M.Streep apsilankė populiariame Ellen DeGeneres pokalbių šou, kur pasidalino jausmais sulaukus rekordinės nominacijos ir pademonstravo, kaip puikiai perteikti įvairias situacijas ji gali vien tik balsu.

Nors sunku tuo patikėti, M.Streep tikino buvusi šokiruota, kai išgirdo nominacijas skyrusios JAV kino meno ir mokslo akademijos komisijos sprendimą. „Miegojau kaip užmušta, kai buvo skelbiami nominantai. Galbūt nemaniau, kad apskritai įmanoma, jog būsiu viena jų, – juokais svarstė moteris, pridurdama, kad abejoja, ar ji galėtų ir vėl gauti daugeliui neįkandamą „Oskarą“. – Žinote, kažkuria prasme aš šiuose apdovanojimuose – senos naujienos.“

Šįsyk dėl Geriausios aktorės vardo M.Streep varžysis su filme „Amerikietiška afera“ pasirodžiusia Amy Adams, juostos „Džesmina“ žvaigžde Cate Blanchett, „Gravitacijoje“ sužibėjusia Sandra Bullock ir garsiąja Judi Dench, atlikusia rolę filme „Filomena“. Tiesa, pati M.Streep nusistebėjo, kad į nominančių gretas nebuvo įtraukta gera jos bičiulė Emma Thompson, suvaidinusi įsimintiną rolę juostoje „Išgelbėti poną Benksą“.

Improvizacijos karalienė

M.Streep viešnagės laidoje paįvairinimui E.DeGeneres, kuri taps ir šiųmečių „Oskarų“ teikimo ceremonijos vairininke, paprašė aktorystės meistrę tam tikrais balsais perskaityti jai duotus tekstus: Holivudo žvaigždė seksualiai perskaitė avižų košės receptą, kaip gimdyvė – naujieną apie padėtį keliuose ir kaip suirzusi paauglė – ištrauką iš „Vikipedijos“. Kaip M.Streep sekėsi vykdyti užduotis, pamatyti galite čia:

M.Streep yra daugiausiai „Oskarų“ nominacijų sulaukusi aktorė per visą kino istoriją, po jos – aktoriai Katharine Hepburn ir Jackas Nicholsonas, jie abu buvo nominuoti po 12 kartų. Geriausios aktorės kategorijoje M.Streep yra nominuota 15 kartų, o kaip geriausia antraplanė aktorė – tris kartus. Tiek pat kartų – tris – žvaigždė išsivežė namo „Oskaro“ statulėles – už vaidmenis filmuose „Geležinė ledi“, „Sofi pasirinkimas“ ir „Kramer prieš Kramerį“.

Naujojoje juodojo humoro komedijoje „Šeimos albumas: rugpjūtis“ pasakojama Vestonų šeimos drama. M.Streep įkūnija neprognozuojamą, priklausomybės problemų turinčią, trijų skirtingus gyvenimus gyvenančių dukterų motiną, į kurios namus visas jas suburia tragedija.

Tikrų jausmų, skausmo, karčios ironijos ir šmaikščių replikų kupina juosta „Šeimos albumas: rugpjūtis“ Lietuvos kino teatruose – jau nuo penktadienio, sausio 24 dienos.  

Filmo „Šeimos albumas: rugpjūtis“ anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)