Gaublio statulėlę namo parsivežusi aktorė pasižymi humoro jausmu ir anksčiau ne sykį yra linksminusi kolegas tiek filmavimo aikštelėse, tiek už jų ribų. Šįsyk pajuokinti gerbėjus 23-ejų J.Lawrence nutarė netikėtai užklupdama daininkę Taylor Swift. Atlikėją tiesiogiai kalbino ir filmavo populiarus radijo ir televizijos laidų vedėjas Ryanas Seacrestas, kai Jennifer ištaikė minutę papokštauti. Žurnalistų užfiksuotame vaizdelyje matyti, kaip aktorė sėlina laiptais artyn T.Swift, o jos veidą perkreipia baisoka mina. Ši scena buvo užsienio žiniasklaidos pakrikštyta metų „videobombingu“ (nuo angliško žodžio „photobombing“ – taip sakoma, kai paskutinę sekundę į kadrą įlenda jame būti neturėjęs būti asmuo ir nutaiso juokingą veido išraišką ar padaro ką nors kvaila, – red. past.).

R.Seacresto išpublikuota nuotrauka:

Žurnalo „People“ reporteriams pavyko užfiksuoti ir įvykio vaizdelį, kuris kaip mat tapo interneto hitu, o šmaikštaujantys internautai net pavertė jį judančiu „gif“ paveikslėliu. Filmuota medžiaga, kaip J.Lawrence ėjo gąsdinti T.Swift čia.

„Ketinau prieiti ir nustumti tave nuo laiptų. Maniau, kad tau būtų smagu“, – dainininkei prisipažino J.Lawrence. Tiesa, T.Swift ne tik neįsižeidė, bet ir pavadino tokią idėją juokinga, tačiau tai nenuostabu, nes abi garsios merginos yra puikiai pažįstamos.

Internete – nauja „Lawrencing“ mada

Už vaidmenį filme „Amerikietiška afera“ „Auksiniu gaubliu“ apdovanota J.Lawrence ceremonijos vakarą laimėjo ne tik statulėlę, bet ir internautų dėmesį bei simpatijas. Tiesa, prie to prisidėjo ne tik pokštas su T.Swift, bet ir neįprasta jos vilkėta „Dior“ suknelė.

Išradingieji gerbėjai pasigavo aktoriaus Coltono Hayneso pradėtą „Lawrencing“ judėjimą, kurio esmė – apsivilkti ką nors panašaus į J.Lawrence vilkėtą suknelę ir panašiai išsiviepti kaip kad aktorei pavyko R.Seacresto nuotraukoje.

Naujos „Lawrencing“ mados nuotraukų, pamatyti galite čia, tačiau jų vis gausėja ir „Google“ vaizdų paieškoje.

Įdomu ir tai, kad „Disney“ filmukų mėgėjai nesudėtingai pamėgdžiojamą „Dior“ suknelę lygina su undinėlės Arielės apdaru iš paklodės ir virvių.

Naujoji režisieriaus Davido O.Russello drama „Amerikietiška afera“ per prestižinę „Auksinių gaublių“ teikimo ceremonija gavo net tris apdovanojimus – filmas tapo nugalėtoju Geriausios komedijos ar miuziklo kategorijoje, Geriausia aktore tituluota Amy Adams, o Geriausia antraplane aktore – jau minėtoji J.Lawrence. Kritikų pagyrų susišlavusioje juostoje netrūksta komedijos elementų, o jos istorija sukasi apie korupciją, dviveidiškumą, lojalumą ir, žinoma, meilę.

Emocinga, pavojinga, meilės ir korupcijos saitais apipinta „Amerikietiška afera“ Lietuvos kinuose jau nuo penktadienio, sausio 17 dienos.

Filmo „Amerikietiška afera“ anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)