Karate čempioną vaikai žino ne tik kaip savo sporto šakos nugalėtoją, bet ir kaip šauniausią mokytoją, kuris karate treniruočių metu sportininkus ruošia pergalėms bei rūpinasi jais ir myli lyg savus.

Pažintis su jaunaisiais sportininkais, kurie kaskart vis papildo treniruojamų mokinių sąrašą, jų problemos bei pati meilė vaikams paskatino Darių sukurti socialinį trumpametražį filmą „NEskatink smurto - NEtoleruok patyčių“.

Filmas startavo D. Petrikausko organizuotame labdaros renginyje „Dalintis Gera“. Juostą režisavo, scenarijų rašė ir mažuosius aktorius ruošė pats Darius.

„Trumpametražio filmo aktoriai yra karate mokiniai arba, kitaip sakant, būsimi karate čempionai iš Trakų. Besiruošiant filmavimui vaikučiai buvo mokomi kaskadinių triukų, kurie yra sudėtingi ir „įkandami“ toli gražu ne kiekvienam vaikui. Juos mokė profesionalių kaskadininkų komanda „Vilkas“, kovų koordinatorius Regimantas Ivickas“, - pasakojo filmo kūrėjas.

Šiam klipui bei renginiui „Dalintis Gera“ buvo sukurta speciali lyriška, jautri daina, kurią atliko grupės „Kitokios“ narė Laura Lepšytė.

„Džiaugiamės, jog prie labdaros renginio prisidėjo ne tik šūsnis geros širdies žmonių, vaikų jų tėvelių, senelių, artimųjų, nešinų dovanomis, skirtomis vaikams, gyvenantiems socialiai remtinose šeimose, bet ir garsūs Lietuvos žmonės, - džiaugėsi D. Petrikauskas.

Trumpametražį filmą galite pamatyti čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (249)