Aktorius neseniai sutiko atlikti pagrindinį vaidmenį Martino Scorsese filme "Miręs" (The Departed). Šiame filme jis vaidins kartu su Leonardo DiCaprio ir Jacku Nicholsonu, kuris šioje juostoje atliks airių gaujos boso vaidmenį.

Kaip tik todėl M.Damonas nusprendė pasisemti naudingos patirties ir išėjo į gatves kartu su vietos policijos kovos su narkotikais ir nusikaltėlių gaujomis padalinio pareigūnais.

"Parodėme jam keletą apieškojimo ir paguldymo taktikų, bet tikrai neišbandėme to ant jo paties. Atrodo, kad jis (jau) gan gerai išmano darbą. Jis puikiai viską įsidėmi", - sakė Masačiusetso valtijos policijos seržantas Danielis Risteenas.

Paskutinę naktį sėdėdamas policijos automobilyje M.Damonas stebėjo kaip policijos detektyvai sulaikė tris įtariamuosius ir konfiskavo tūkstantį dolerių (apie 2 600 litų) iš narkotikų prekybos uždirbtų pinigų bei kitų asmeninių daiktų.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją