Vien jau ko verta pensijinio amžiaus kultūristė, norėjusi vaidinti Arnoldą Švarcnegerį arba minios spuoguotų paauglių pretendavusių į Justino Bieberio rolę.

Tačiau į filmą pateko tik panašiausi įžymybių antrininkai: Bruce'o Williso, Sylvesterio Stalones ir jo didenybės Chuko Noriso „dvyniai“, visa „Keršytojų“ šutvė, Haris Poteris su draugeliais Hermiona ir Ronu, reperis PSY ir dainininkės Taylor Swift kopija.

Dar galime pridėti „Bado žaidynių“ personažus, su Ketne Everdyn priešakyje ir Peteriu Melarku, kuris neatsitiktinai išėjo itin panašus į jau minėtą Justiną Bieberį, pasturgalyje. Taip pat galime pridėti mėlynuosius „avatarus“ bei sekso scenose iš po žemių lendančius „Žiedų valdovo“ nykštukus.

Parodijų mėgėjai „Išbadėjusių žaidynių“ kūrėjus tikrai atsimena iš „Kiečiausių Spartos vyrų“, „Paties baisiausio filmo“ ar „Katastrofiškai nesėkmingo filmo“. Nežinia, kaip buvo sukurtos šios kultinės komedijos, bet ko jau ko, o juodo humoro jiems galėtų pavydėti daugelis.

Tamsiausiu metų laiku kino teatrus užplūsta ne zombiai, jau nuo lapkričio 29 dienos Lietuvos kino sales okupuoja išbadėjusios žvaigždės.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)