„Redirected / Už Lietuvą!” komanda būsimiems filmo žiūrovams perduoda skambią žinią, kurią sužinoti galės tik tie, kurie neliks abejingi mineraliniam vandeniui „Vytautas“. Filmo komandos teigimu, trijų milijonų specialiai filmui skirtų vandens buteliukų nepavadinsi „lašeliu jūroje“, todėl tikslai aiškūs ir užtikrinti – būti garsesniais už kitus ir pasiekti kinomanus skirtingose pasaulio šalyse.

„Trijų milijonų buteliukų turėtų užtekti filmo gerbėjams ir Lietuvoje, ir už jos ribų, todėl kiekvienam siūlome premjerai ruoštis atsakingai ir reguliariai gurkšnoti atitinkamus skysčius. Neabejojame, kad ateityje specialiai „Redirected/ Už Lietuvą!” skirtas mineralinio vandens pakuotes supirkinės kolekcionieriai, todėl verta pagalvoti ir apie vandens atsargas“, – sako filmo prodiuseris Norbertas Pranckus.

Prodiuserio teigimu, mineralinio vandens etiketėje įamžintas filmo pavadinimas – reikšminga žinutė ir įkvėpimas, svarbus kiekvienam lietuviui.

„Pamaldų metu šventinto vandens keisti mineraliniu dar kol kas nesiūlome, tačiau visas valstybines šventes tikrai privaloma pasitikti su „Redirected / Už Lietuvą!“ pažymėtu vandens buteliuku, kuris, esame tikri, nuteiks itin patriotiškai. Gal kažkas pradės sodinti ąžuolus, statyti namus, o kažkas - daryti vaikus. Kiti galbūt pasidalins šiomis geromis patirtimis su bičiuliais užsienyje ar ims kurti dar daugiau lietuviškų kosmoso palydovų. Tikslai patys kilniausi”, – teigia N. Pranckus.

Anot filmo prodiuserio, sūrus vanduo – tai kaip „Redirected / Už Lietuvą!” kadrai stiklinėje.

„Filmo siužetas turtingas, todėl nespėsite ištrokšti vaizdų, o tematika skandalinga, tad neabejoju, jog jis nepaliks abejingų. Kažkas po filmo gal ir spjaudysis ar net verks, bet atsimins jį visą gyvenimą“, – sako N. Pranckus.

Emilio Vėlyvio režisuoto filmo „Redirected / Už Lietuvą!“ premjera įvyks 2014 m. sausio 10 d.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)