Artėjant filmo „Mačetė žudo“ premjerai, kviečiame sužinoti daugiau įdomių detalių apie M.Rodriguez, kuri nuo pat mažų dienų žinojo, kad jai lemta būti žvaigžde.

35-erių M.Rodriguez, kurios pilnas vardas Mayte Michelle Rodrigues yra ne tik autorė, bet ir scenaristė bei didžėjė.

Aktorės pravardė – MRod.

M.Rodriguez palyginti neaukšta, jos ūgis – 165 cm.

Iki 8-erių Michelle su šeima gyveno Teksase, o vėliau persikraustė į Dominikos Respubliką, kur gyveno dvejus metus, vėliau – į Puerto Riką. Kai būsimai aktorei buvo 11-a, ji su artimaisiais įsikūrė Naujajame Džersyje, JAV.

Karjerą kine M.Rodriguez pradėjo masuotėse, o didysis jos debiutas kine įvyko 2000-ųjų filme „Merginų kovos“ (angl. „Girlfight“). Dėl šios rolės aktorė varžėsi net su 350 merginų ir nors jai trūko patirties ir vaidyboje, ir bokse, po penkių mėnesių sunkaus darbo bei fizinio pasiruošimo ji gavo išsvajotąją Dianos Guzman rolę. Tuoj po to sekė ir vaidmuo garsiajame 2001-ųjų veiksmo hite „Greiti ir įsiutę“.

M.Rodriguez labai mėgsta važinėtis riedučiais.

Iki juostos „Greiti ir įsiutę“ M.Rodriguez neturėjo vairuotojo pažymėjimo, jai jį gauti teko dėl filmavimų – juostoje jai reikėjo pasirodyti automobilių gaudynių scenose.

Aktorė skambina pianinu.

M.Rodriguez turi du vyresnius brolius dvynius – Raulį ir Omarą.

Kovinga mergina metė mokyklą būdama 17-os, bet vėliau baigė mokslus.

2002-aisiais aktorė pateko į žurnalų „Stuff“ ir „Maxim“ seksualiausių pasaulio moterų šimtukus.

Dar plačiau per pasaulį M.Rodriguez vardas žinomas tapo nusifilmavus kultiniame seriale „Dingę“ (angl. „Lost“).

Būtent M.Rodiriguez buvo pirmuoju 2005-ųjų filmo „Aeon Flux“ kūrėjų pasirinkimu pagrindinei rolei, tačiau vėliau šis vaidmuo atiteko Charlize Theron.

Aktorė yra didelė karaokės mėgėja, ji yra ne kartą užfiksuota dainuojanti drauge su Lindsay Lohan, Bo Barrettu, Emile’u Hirschu ir Nicole Ritchie Beverli Hilso bare „Guys“.

M.Rodriguez turi Aktyvumo ir dėmesio sutrikimą (angl. „Attention Deficit Disorder“).

Ji – vegetarė.

Geri aktorės bičiuliai – Jasonas Sarayba ir Nicole Eggert.

M.Rodriguez yra prisipažinusi, kad yra biseksuali.

2007-ųjų Kalėdas M.Rodriguez praleido kalėjime, nes ji vengė atlikti viešuosius darbus ir nesilaikė alkoholio vartojimo draudimo po to, kai buvo sugauta neblaivi už vairo.

M.Rodriguez apie seksualumą: „Nenoriu, kad žmonės manytų, kad esu karšta. Noriu, kad jie klausytųsi, ką sakau. Man buvo siūlyta nusifilmuoti itin seksualiose scenose duše su žaviu vyruku, būtų atrodę išties karštai, bet tuomet greičiausiai tapčiau dar viena Jennifer Lopez. Tačiau tai lengva, o aš noriu siekti sėkmės sudėtinguoju keliu.“

Aktorė apie jos kūną: „Mėgstamiausia mano kūno dalis – smegenys. Manau, nesvarbu, kaip atrodo mano kūnas, jei nežinosiu, kaip protingai juo pasinaudoti.“

Apie tikėjimą savimi: „Nemanau, kad tie, kurie myli save – narcizai. Tai padeda žmonėms tikėti savimi, o dauguma to labai bijo. Aš privalau tikėti savimi, jei būtų kitaip, nebūčiau sėkminga.“

Apie kietos merginos įvaizdį: „Na, taip yra, bet ar kas galėtų mane įsivaizduoti kaip merginą, kurią reikia gelbėti? Arba tiesiog kažkieno merginą?“

Apie filmų perkūrinius Holivude: „Dabar karaliauja perkūriniai ir filmų serijos todėl, kad visi bijo ir nenori mėginti nieko naujo. Finansinė situacija yra nelabai palanki eksperimentams, tad studijos daro tik tai, kas garantuotų jiems pelną. Kita vertus, pati uždirbu iš to ir džiaugiuosi, kad esu kviečiama pasirodyti populiariose frančižėse vėl ir vėl.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)