„Radiatorius – vienas iš būsimo „Redirected“ filmo simbolių. Britas aktorius Gilas Darnelis dalyje filmo nuogas laksto su radiatoriumi, kurį mes vėliau netgi išsiuntėme jam į Australiją. Gilas taip „susidraugavo“ su jo nešiojamu radiatoriumi, kad net ir Facebook svetainėje sukūrė jam specialų profilį „Radi Ator“. Tačiau, iš kitos pusės, suprantame, kokias kančias tautiečiams sukelia naujienos, susijusios su radiatorių atšilimu, t.y. šildymo sezono pradžia, todėl norėdami jas palengvinti, turime jiems rimtą pasiūlymą – parduokite radiatorius mums, jų labai reikia vienos idėjos įgyvendinimui“, - sakė filmo „Redirected“ viena iš prodiuserių Daiva Jovaišienė.

Filmo kūrėjai visus, norinčius parduoti senus radiatorius, kviečia siųsti savo pasiūlymus el. paštu radiatoriai@redirectedmovie.com. „Sulaukę įvairių pasiūlymų atsirinksime geriausius – nežadame mokėti daugiau nei rinkos kaina, būsime dėkingi ir už padovanotus radiatorius. Kol kas nenorime įvardinti tikslaus reikalingo radiatorių kiekio, tačiau galite neabejoti – projektui igyvendinti prireiks tikrai daug“, - pasakojo D. Jovaišienė.

Režisieriaus Emilio Vėlyvio kurto filmo „Redirected“ premjera numatyta viduržiemį, kada radiatoriai bus geriausi žmonių draugai - kitų metų sausio 10 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)