Gerbėjai Lietuvoje turės unikalią galimybę roko monstrus išvysti 3D formate.

„Metallica“ yra viena iš nedaugelio pasaulio grupių, kurių populiarumas nė kiek nemažėja. Nuo 1981 metų rokeriai pardavė daugiau nei 100 mln. auksinių ir platininių albumų kopijų, o jų gerbėjų skaičius socialiniame tinkle „Facebook“ viršija 32 mln. Tarp gausybės „Metallica“ pelnytų apdovanojimų – net devynios „Grammy“ statulėlės.

Filmo-koncerto kūrėjai žada pribloškiantį reginį. Kultinių rokerių pasirodymą ekrane lydės lazerių šou, gausybė pirotechnikos ir kitų specialiųjų efektų. Kartai, užaugusiai su „Master of Puppets“ arba romantiškąja „Nothing Else Matters“ tai bus tikra šventė.

„Tokio projekto dar niekas iki šiol nėra daręs. Esame išleidę koncertų plokštelių, bet kartu dar neteko sujungti filmo ir koncerto į vieną vietą. Bus tikrai įspūdingas reginys, kuriam paaukojome dvejus metus“, – sakė grupės „Metallica“ lyderis J. Hetfieldas

Šio 3D filmo pagrindu tapo pernai rugpjūčio 24 d. Vankuveryje įvykęs grupės koncertas. Šou vaizdai filme supinti su filmo-koncerto siužetu. Pagrindinį vaidmenį atlieka Dane‘as DeHaan‘as, matytas filmuose „Vaizdo dienoraštis. Įrašai turi galią“, „Niujorko šešėlyje“ ir „Linkolnas“.

Vienam iš grupės narių Tripui skiriama užduotis – surasti ir pargabenti „Metallicos“ sunkvežimį. Vaikinas, atlikdamas paprastą užduotį papuola į rimtą bėdą. Kol grupė riaumoja ir drebina Amerikos arenas, Tripas iš paskutiniųjų bando padėti atlikėjams atgauti automobilį, kuriame gabenamas itin svarbus krovinys.

Žurnalo „Rolling Stones“ kritikas Peteris Traversas šį šilmą apibūdino kaip „Sprogstamąja galia perteiktą ir gerklę spaudžiančią rokenrolo anarchijos išraišką“ ir ragino skaitytojus ne suprasti filmo plotmę, o ją išgyventi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)