Filme „Pabėgimo planas“ (angl. „Escape Plan“) jiems teks nertis iš kailio norint pergudrauti saugiausio pasaulio kalėjimo sargus.

Naujojo filmo režisieriumi tapo žinomas švedų kino kūrėjas Mikaelis Hafstromas, išgarsėjęs tokiais darbais kaip siaubo filmai „Kambarys 1408“ ir „Egzorcistas“ su Anthony Hopkinsu, taip pat padovanojęs kinomanams intriguojantį trilerį „Šanchajus“.

Neseniai filmuose „Nesunaikinami“ kartu petis petin su kitomis veiksmo filmų žvaigždėmis kovoję S.Stallone ir A.Schwarzeneggeris šįsyk vienoje barikadų pusėje atsidurs tarsi netyčia. Vienas talentingiausių inžinierių Rėjus Breslinas (akt. S.Stallone) uždirba sau duonai tuo, kad leidžiasi uždaromas į kalėjimus ir iš jų pasprunka, tuo pačiu parodydamas saugumo sistemos trūkumus. Atrodytų, nėra tokios vietos, kuri nepasiduotų jo meistriškumui.

Tačiau viena iš užduočių netikėtai pakrypsta netikėta linkme – Rėjus apkaltinamas nusikaltimu, kurio nepadarė ir yra uždaromas į jo paties sukurtą kalėjimą, iš kurio pabėgti, atrodytų, neįmanoma. Būtent čia susiduria jo ir Svano Rotmajerio (akt. A.Schwarzeneggeris) keliai. Šis – išmintingas vyrukas, kuris taip pat veržiasi laisvėn. Jis nutaria padėti likimo draugui įvykdyti sudėtingiausią pabėgimą istorijoje.

Filme „Pabėgimo planas“ žiūrovai išvys ir dar keletą puikiai pažįstamų veidų. Vieną blogiečių kalėjimo sargų įkūnys Lietuvoje matytas aktorius Vinnie Jonesas, o S.Stallone ir A.Schwarzeneggeriui vaduojantis iš nelaisvės jiems talkins kompiuterių specialistu tapęs reperis ir aktorius 50 Cent.

Filmo „Pabėgimo planas“ anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)