Vienu pretendentų į Geriausio aktoriaus „Oskarą“ už vaidmenį filme „Kaliniai“ patyliukais jau tituluojamas H.Jackmanas smalsuoliams atskleidė, kad nuo pat vaikystės JAV Kino meno ir mokslo akademijos apdovanojimų – „Oskarų“ – teikimo metu ant scenos laukdavo ne vedėjų ar aktorių.

44-erių H.Jackmanas pasakojo, kad jo tėvas anksčiau dirbo Australijoje, audito ir konsultacijų kompanijoje „PricewaterhouseCoopers“. Būtent ši kompanija yra atsakinga už teisingą „Oskarų“ laimėtojų balsų skaičiavimą. Tad jo šeimoje labiausiai buvo džiaugiamasi, kai į ceremoniją buvo įnešamas lagaminėlis su nugalėtojų pavardėmis, patvirtintomis šios bendrovės ekspertų.

„Mes atsistodavome ant sofos ir plodavome bei šūkaudavome, kai apskaitininkai iš tėvo kompanijos lipdavo į „Oskarų“ ceremonijos sceną. Mums tai buvo labai svarbi akimirka. Pamenu, vieną kartą pasakiau tėvui: „Tėti, vieną dieną ir tu ten būsi“, – senosiomis Jackmanų šeimos tradicijomis ir prisiminimais dalijosi aktorius.

Galiausiai H.Jackmano tėvas pateko į grandiozinį kino pasaulio renginį, tiesa, ne su lagaminėliu rankose, o kaip kviestinis svečias, kai garsus jo sūnus vedė apdovanojimų šventę 2009-aisiais. „Aš jam šūktelėjau tąkart nuo scenos, bet jis manęs net negirdėjo. Prie jo sėdėjo Sophia Loren, patys suprantate“, – juokėsi Holivudo žvaigždė.

Paklaustas, kaip vertina savo galimybes laimėti „Oskarą“ už vaidmenį filme „Kaliniai“, aktorius spėlioti nepanoro.

Naujojo trilerio „Kaliniai“ istorija sukasi apie tėvą, medžiotoją ir išgyvenimo meistrą Kelerį Doverį (akt. H.Jackmanas). Kai jo 6-metė dukra Anna dingsta, o policijos pajėgos, vadovaujamos detektyvo Lokio (akt. J.Gyllenhaalas) priverstos paleisti vienintelį įtariamąjį, Keleris praranda tikėjimą teisingumu ir nutaria pagrobėjų ieškoti pats. Beviltiškumo apakintas vyras žengia tamsiu keliu, iš kurio jis gali nė nesugrįžti. Filme „Kaliniai“ taip pat pasirodo žinomi aktoriai Terrence’as Howardas, Viola Davis, Paul Dano, Maria Bello ir Melissa Leo.

Širdį veriančio ir dramatiško filmo „Kaliniai“, kuriame svarbi bus kiekviena sekundė, premjera Lietuvoje įvyks jau rugsėjo 20 dieną.

Įtemptas filmo „Kaliniai“ anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją