Premjeroje apsilankė Julia Janus, Gabrielė Martirosionaitė, Jogaila Morkūnas, Gediminas Jaunius, Nerijus Juška, Gytis Ivanauskas, Jurga Jutaitė, Rimas Bružas, Jolanta Svirnelytė, Rasa Martens, Aistė Jesaitytė, Žemyna Ašmontaitė, Urtė Šilagalytė, Aušra Štukytė ir kiti.

Renginio akimirkos - DELFI nuotraukų albume:

Roberto Mullano filmas „Laiškai Sofijai“ kino teatrus pasieks jau šį penktadienį, rugpjūčio 30 dieną. Čia žiūrovai išvys naują ir intriguojančią Mikalojaus Konstantino Čiurlionio gyvenimo ir meilės istorijos interpretaciją.

Beje, filmo kūrėjas R.Mullanas akcentuoja, jog „Laiškai Sofijai“ yra meninis, o ne dokumentinis filmas, tad jame netrūksta improvizacijos bei režisieriaus interpretuotų įvykių, išgalvotų jausmingų M.K.Čiurlionio bei jo mylimosios Sofijos Kymantaitės gyvenimo akimirkų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)