Ir iš ties, būdama 23 m. ji suvaidino Ameliją filme „Amelija iš Monmartro“ ir tapo prancūzų kino žvaigžde. Šį filmą tėvynėje pažiūrėjo net 6 milijonai žmonių. Gerai jis buvo sutiktas ir už Atlanto, nors amerikiečiai nemėgsta titruotų filmų.

Amelijos vaidmuo taip tiko Audrey, kad daugelis žurnalistų tapatino ją su filmo heroje ilgą laiką. Santūri ir ypač profesionali aktorė dalindama interviu kalba tik apie savo profesiją ir vengia klausimų apie asmeninį gyvenimą.

Atvykusi iš provincijos jau daugelį metų gyvena tame pačiame Paryžiaus rajone, laisvą laiką tarp filmavimų skirdama knygų skaitymui, tapybai ir skulptūrai, nors sako, kad Dievas šiems gebėjimams pašykštėjo talento. Kalbėdama apie darbą pabrėžia, kad itin kruopščiai renkasi vaidmenis ir kaskart nustemba, kad yra įdomi vienam ar kitam režisieriui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)