Lapkričio 22-ąją į pasaulio kino teatrus atkeliaus antrasis serijos filmas „Bado žaidynės. Ugnies medžioklė“ (angl. „The Hunger Games: Catching Fire“), artėjant kurio premjerai J. Lawrence ne tik papuošė JAV mados Biblijos, žurnalo „Vogue“ rugsėjo mėnesio viršelį, tačiau ir leidiniui davė išskirtinį interviu, kuriame papasakojo apie savo vaikystės svajones.

„Niekada anksčiau apie tai nekalbėjau, tačiau vaikystėje gyvenau įprastomis svajonėmis – norėjau tapti mama, gydytoja ir gyventi Kentukyje, tačiau tuo pat metu visada žinojau, jog vieną dieną tapsiu žvaigžde. Nežinau kaip apibūdinti šį jausmą, tačiau gulėdama lovoje bandžiau įsivaizduoti kaip tai atrodys – galbūt tapsiu vietinės televizijos žvaigžde, o gal sakysiu įkvepiančias kalbas?“, - atviravo mergina, teigdama, jog neketina taikstytis su šlove, užgriuvusia po Oskarų įteikimo ceremonijos.

„Nesureikšminu to, jog būdama 22-ejų gavau Oskarą ir tapau viena paklausiausių Holivudo aktorių. Man pernelyg patinka paprastas žemiškas gyvenimas ir jo kasdienybė, todėl neketinu sužvaigždėti“, - nuoširdumu kerėjo J. Lawrence.

Panašu, šeštasis pojūtis apie tapsmą garsia aktorės neapgavo – gavusi Oskarą mergina pateko į žurnalo „Times“ sudarytą pačių įtakingiausių garsenybių sąrašą bei tapo antra daugiausiai uždirbančia aktore – moterimi. 2012-aisiais AskMen apklausos duomenimis J. Lawrence buvo tituluota patraukliausia pasaulio moterimi, o kuomet žurnalas „Forbes“ paskelbė daugiausiai pajamų kino pramonei per 2012 metus atnešusių aktorių pavardes J. Lawrence ir jos uždirbti 748 mln. JAV dolerių atsidūrė aštuntoje sąrašo vietoje, tokiu būdu ne tik ženkliai padidindami aktorės populiarumą, tačiau ir jos honorarus.

Šiuo metu aktorė darbuojasi ties keliais stambiais Holivudo projektais bei ruošiasi pasauliniam filmo „Bado žaidynės. Ugnies medžioklė“ pristatymo turui. Antrajame serijos filme Ketnei (akt. Jennifer Lawrence) sulaužius Bado žaidynių taisykles ir laimėjus kraują stingdantį žaidimą, Paneme ima bręsti pokyčių ir teisybės ištroškusios visuomenės sukilimas. Tačiau entuziastingai laimėtojus Kitnę ir Pitą (akt. Josh Hutcherson) sutikusi 12-oji apygarda privalo dar sykį stoti į kovą.

Bręsta Jubiliejinės, kartą per 25-erius metus vykstančios Bado žaidynės, kurių arenoje atsidūrusi Ketnė privalo kautis su visų ankstesnių Bado žaidynių nugalėtojais ir kovoti vardan išlikimo. Tačiau ar paauglė sugebės dar sykį pakartoti savo sėkmę ir nugalėti pačius galingiausius priešininkus? O gal Ugningąja mergaite pakrikštyta Ketnė sudegs liepsnose vos įžengusi į Areną?.. Visi atsakymai – jau lapkričio 22-ąją įvyksiančioje pasaulinėje filmo „Bado žaidynės. Ugnies medžioklė“ premjeroje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)