Jungtinių Amerikos valstijų televizijos žiūrovai jau netrukus išvys amerikiečių kanalo „CW“ paruoštą ir filmo „Bado žaidynės“ motyvais paremtą realybės šou. „Užgrobti“ (angl. „Capture“) pavadintoje laidoje rungsis 12 komandų, kiekvieną kurių, kaip ir filme vykstančiose Bado žaidynėse, sudarys 2 žmonės. Visi dalyviai ištisą mėnesį bandys išgyventi miškingoje vietovėje, turėdami ribotus resursus, o tarpusavyje besivaržančios komandos medžios viena kitą, siekdamos išgyventi bei laimėti pagrindinį prizą – 250 tūkst. JAV dolerių. Realybės šou anonsą galite pamatyti žemiau esančioje nuorodoje.

Liepos 22-ąją Lietuvoje startuosiantis antrasis serijos filmas „Bado žaidynės. Pavojinga meilė“ žiūrovus dar sykį sugrąžins į Panemo valstybę, kupiną aistrų ir pavojų. Praėjusių metų Bado žaidynes gudrumu ir charakterio tvirtybe laimėję 12-osios apygardos atstovai Ketnė (akt. Jennifer Lawrence) ir Pitas (akt. Josh Hutcherson) priversti dar sykį stoti į mirtiną kovą.

Baimės kaustytame Paneme ėmus bręsti visuomenės sukilimo idėjoms imamos rengti kartą per ketvirtį amžiaus vykstančios jubiliejinės Bado žaidynės, kurių metu visi čempionai imasi kovoti iki paskutinio kraujo lašo, iki kol lieka stipriausias... Ir vėl Arenoje atsidūrusi Ketnė privalo dar sykį pademonstruoti gudrumą ir nugalėti, siekdama išgelbėti save ir artimuosius. Tačiau ar pirmąsyk merginą išgelbėjęs planas pasirodys esąs pajėgiu suveikti dar kartą? Juk dukart į patį vandenį neįbrisi, o ir prieš Ketnės akis kovojantys varžovai atrodo esą kur kas pajėgesni...

Žaidimo anonsas:

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)