Trečiąją festivalio dieną susirinkusi kūrybinė filmo komanda, lydima aktorių Jennifer Lawrence, Chriso Hemswortho, Josho Hutchersono, Lenny Kravitzo, Jena Malone, Jeffrey Wrighto, Willow Shields ir režisieriaus Franciso Lawrence pristatė ilgai lauktą filmo „Bado žaidynės. Pavojinga meilė“ (angl. „Hunger Games: Cathing Fire“, 2013) treilerį, akimirksniu užkariavusį susirinkusiųjų simpatijas.

Dviejų su puse minučių trukmės vaizdo klipe matomi pirmojoje dalyje matyti herojai bei aibė naujų personažų, jubiliejinėse 75-osiose Bado žaidynėse kovosiančių vardan išlikimo. Filmo herojai gerbėjams suteikia unikalią galimybę dar sykį grįžti į Areną bei žvilgterėti į naujajame filme jų tykosiančias užduotis ir sunkumus.

„Bado žaidynės“ – remiantis pasauliniu bestseleriu tapusiomis rašytojos Suzanne Collins knygomis sukurta filmų serija, pasakojanti apie totalitarinę valstybę Panemą, sudarytą iš dvylikos apygardų. Ryškių socialinių skirtumų kaustomos ir neretai skurde skęstančios apygardos ne tik išlaiko šalies sostinę Kapitolijų, tačiau ir kasmet kovoja Bado žaidynėse – mirtinoje turtuolius linksminančioje kovoje vardan išlikimo, kurią laimi vos vienas dalyvis...

Pirmasis serijos filmas, pasirodęs 2012-aisiais, pasaulyje tapo kultiniu ir uždirbo daugiau kaip 693 milijonus JAV dolerių, tačiau, analitikų teigimu, šių metų rudenį pasirodysiantis antrasis serijos filmas „Bado žaidynės. Pavojinga meilė“ pelnys kur kas didesnį žiūrovų pripažinimą. Planuojama, jog 2014-aisiais ir 2015-aisiais kino ekranus pasieks į du filmus padalinta trečioji rašytojos S. Collins knyga „Bado žaidynės. Liepsnojantis įtūžis“.

Antrajame serijos filme „Bado žaidynės. Pavojinga meilė“ Kitnei (akt. Jennifer Lawrence) sulaužius Bado žaidynių taisykles ir laimėjus kraują stingdantį žaidimą, Paneme ima bręsti pokyčių ir teisybės ištroškusios visuomenės sukilimas. Tačiau entuziastingai laimėtojus Kitnę ir Pitą (akt. Josh Hutcherson) sutikusi 12-oji apygarda privalo dar sykį stoti į kovą...

Bręsta Jubiliejinės, kartą per 25-erius metus vykstančios Bado žaidynės, kurių arenoje atsidūrusi Kitnė privalo kautis su visų ankstesnių Bado žaidynių nugalėtojais ir kovoti vardan išlikimo. Tačiau ar paauglė sugebės dar sykį pakartoti savo sėkmę ir nugalėti pačius galingiausius priešininkus? O gal Ugningąja mergaite pakrikštyta Kitnė sudegs liepsnose vos įžengusi į Areną?.. Visi atsakymai – jau lapkričio 22-ąją įvyksiančioje pasaulinėje filmo „Bado žaidynės. Pavojinga meilė“ premjeroje.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)