Lietuvos kino akademijos globojamas festivalis šią vasarą ketina aplankyti daugiau kaip 25 šalies miestus bei pritraukti daugiau nei 20 tūkst. žiūrovų.

Raudondvaryje planuojama rodyti kelis lietuviškus filmus, kurie šiemet buvo nominuoti arba tapo „Sidabrinės gervės 2013“ laureatais.

Vaidybinis filmas „Valentinas vienas“ (rež. S. Aškelavičius, E. Kabaraitė, R.Marcinkus ir D.Ulvydas) - tai romantinė komedija, kurioje vaidina Vytautas Šapranauskas, Mantas Jankavičius, Giedrius Savickas, Leonardas Pabedonoscevas, Gabija Ryškuvienė ir kiti žinomi aktoriai.

Raudondvaryje taip pat bus parodytas trumpametražis filmas „Normalūs žmonės nesisprogdina“ (rež. M.Kavtaradzė), dokumentinis filmas „Maat“ (rež. R.Lileikis) ir animacinis filmukas „Saga“ (rež. I.Miškinytė).

Festivalio renginiai vyksta po atviru dangumi, kuriama šilta ir jauki atmosfera. Žiūrovai kviečiami į Raudondvario dvaro parką atsinešti patiesalus, sulankstomas kėdutes. Programoje numatytas betarpiškas bendravimas su aktoriais, režisieriais, prodiuseriais, kitais kūrėjais.

Jei šeštadienio vakarą kartais pliauptų lietus, festivalis ieškotų prieglobsčio po Raudondvario kultūros centro stogu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)