Filmo „Sekso abėcėlė“ istorija prasideda 1993-ųjų vasarą. Puikių pasiekimų mokslinėje veikloje ir jokių – asmeniniame gyvenime turinti Brendė (akt. Aubrey Plaza) baigia vidurinę ir ryžtasi prieš mokslus koledže prarasti nekaltybę. Į pagalbą jai atkeliauja ne tik patirties turinti sesuo, bet ir bičiulės, draugai ir kolegos, kurių padedama mergina sudaro sąrašą dalykų, kuriuos ji privalo nuveikti iki mokslo metų pradžios. Ką jau kalbėti, kad kone visi punktai nepadorūs ir sukasi tik apie „antrą galą“...

Iki šiol žavi, tačiau susikausčiusi Brendė neprisileido nė vieno vaikino, bet mintis apie seksą ją užvaldo. Ką jau kalbėti, kad į buvusios moksliukės akiratį pateko šviesiaplaukis gražuolis Rastis. Būtent jis galėtų būti tobulas jos pirmosios nakties kandidatas.

Puiki vieta sugundyti būsimą auką – Brendės darbovietė, mat šią vasarą ji nutaria padirbėti baseino gelbėtoja. Žinoma, kai šalia tiek vaikinų, o oro temperatūra leidžia vilkėti itin provokuojančius drabužėlius, heroję nuolat lydės kuriozai. Žiūrovai galės juoktis iki ašarų, matydami, kaip nevaldomas noras išsivaduoti iš apkartusios nekaltybės privers merginą imtis beprotiškiausių sumanymų ir raudonuoti.

Pašėlusioje komedijoje pasirodys ne tik A.Plaza bet ir pažįstami aktoriai Christopheris Mintzas-Plasse, Rachel Bilson bei komikas Billas Haderis, kurio žmona Maggie Carey yra filmo režisierė ir scenarijaus autorė.

Romantinė, tačiau kiek nuodėminga ir provokuojanti komedija apie pavėluotą pirmąjį kartą Lietuvos kino teatrus pasieks rugpjūčio 9 dieną.

Filmo „Sekso abėcėlė“ anonsas (N-16):

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)