Per pirmąjį rodymo savaitgalį pasaulyje uždirbęs daugiau kaip 135 milijonus JAV dolerių filmas viršijo kino studijos „Paramount“ lūkesčius, tad jau netrukus buvo oficialiai pranešta apie filmo tęsinio kūrimo darbus.

Oficialiai skelbiama, jog antrojo filmo įvykių epicentre dar sykį atsidurs aktorius Bradas Pittas, kuriam priklausianti studija „Plan B Entertainment“ prodiusavo filmą „Pasaulinis karas Z“. Nepaisant oficialiaus patvirtinimo, jog didžioji dauguma filmavimo grupės narių dirbs ir ties antruoju serijos filmu, garsiai abejojama, jog režisieriaus kėdė išliks Marco Forsterio rankose. Kino pasaulyje nuvilnijo gandai, jog kino studija „Paramount“ antrojo filmo režisieriaus vairą sieks perduoti kur kas garsesniam ir daugiau patirties tokio masto filmuose turinčiam režisieriui.

Kol kas neskelbiama, ar filmo tęsinys, kaip ir jo pirmtakas bus kuriamas remiantis Maxo Brookso to paties pavadinimo knyga, ar taps laisva ir nuo scenaristų fantazijos priklausančia istorija.

Filme „Pasaulinis karas Z“ B. Pittas įkūnija JTO darbuotoją Garį, bandantį sustabdyti baisią žmoniją naikinančią pandemiją. Tačiau, ar vienas lauke yra karys?.. Ar eilinis mirtingasis pasirodys esąs pajėgiu atremti pasaulį puolančių antžmogių armiją? Visi atsakymai ypatingo žiūrovų dėmesio sulaukusiame ir šiuo metu Lietuvos kino ekranuose rodomame veiksmo trileryje „Pasaulinis karas Z“.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)