Filmą „Pasiklydę vertime“ režisavusi S. Coppola teigė nesiekusi sukurti juostos, kurios pagrindinė mintis – apiplėšimai: „Taip, filmo veikėjai įsilaužia į Paris Hilton ir kitų žinomų žmonių namus, taip, jie pasiima keletą jų asmeninių daiktų, bet filmas ne apie tai. „Elitinis jaunimas“ atspindi Holivudo svajonę, auksinį jaunimą, net sapnuojantį savo autoritetų gyvenimą ir bet kokiomis priemonėmis jo siekiantį. Pramogos, prabanga, šėlionės – tai kasdienybė, kurios nori personažai. Nori ir pasiima“.

Pristatydama filmą režisierė sakė nebandžiusi aukštinti tokio gyvenimo būdo ir nesiekusi idealizuoti Holivudiškos kasdienybės. „Tai filmas apie šiuolaikinio jaunimo siekius bei ryžtą, apie pavyzdį, kurį jiems bruka aplinka ir kas galiausiai iš to išeina“,- „Elitinio jaunimo“ kūrimo detales atskleidė S. Coppola.

Filmo scenarijaus autorė ir režisierė teigė norėjusi pažvelgti į žvaigždžių gyvenimą iš užkulisių. Šį gyvenimą jai buvo svarbu parodyti visiems, kuriems jis atrodo įdomus ir slaptas: „Juk visada smalsu pažvelgti ten, kur žiūrėti mums draudžiama. Man buvo smalsu pažvelgti į paauglių, kurie beveik metus lankėsi milijonierių namuose, apšvarindavo jų spintas ir pasidabinę grobiu linksmindavosi klubuose kartu su tomis pačiomis žvaigždėmis. Man buvo įdomu, kaip mąstė tie paaugliai“.

Filme pasirodo Kirsten Dunst, Paris Hilton ir kitos nuo tikrosios Holivudo Kalvose siautėjusios grupelės nukentėjusios žvaigždės. Vieną iš pagrindinių vaidmenų filme „Elitinis jaunimas“ atliekanti Emma Watson sakė, kad jų personažų mąstymas labai paprastas: „Oho, šios merginos turi milijonus fanų internete, noriu atrodyti kaip jos ir būti tokia populiari!“. Blizgantis ir intriguojantis Holivudiško gyvenimo atspindys Lietuvos kino teatruose jau birželio 28 dieną.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)