Birželio 28 dieną Lietuvos ekranuose pasirodysiančioje juostoje „Elitinis jaunimas“ E. Watson įkūnija vieną iš paauglių grupelės narių, apvaginėjančių Holivudo Kalvose įsikūrusius garsius ir galingus. Viena iš nelaimingųjų, patekusių į vagišių akiratį, buvo Paris Hilton, kurios namuose madingų daikčiukų medžiotojai surengė sau tikrą puotą.

Įsilaužę į Paris Hilton vilą, jaunuoliai neteko amo nuo spindesio. Pagal scenarijų, Emma Watson turėjo sušokti striptizą aplink Hilton apartamentuose įtaisytą šiam šokiui skirtą strypą. Kanuose pristatydama filmą aktorė sakė: „Jei matėte šią sceną, suprasite, kad sunkiai galėtumėte pavadinti mane striptizo profesionale. Aš pati manau, jog šioje srityje derėtų pasitobulinti, tačiau mano personažas – paauglė mergina, argi nebūtų keista, jei įsilaužus į Paris Hilton namus ir radus ten diskotekų salę su stulpu aš pasirodyčiau esanti profesionali striptizo šokėja?“.

„Elitinio jaunimo“ režisierė Sofia Coppola prisipažino esanti nustebinta E. Watson transformacijos šiame filme: „Įtraukiau striptizo sceną į filmą vien tam, kad atskleisdama Holivudo vaikų gyvenimą, parodyčiau jo kuo daugiau ir kuo įvairesniais kampais“. Emma, kalbėdama apie savo personažą, teigė, kad šokdama striptizą bei kitaip šokiruojamai besielgdama ji bandė parodyti tikrąjį Holivudo paauglių gyvenimą, kurį pati puikiai pažįsta. „Deja, toli gražu ne visi Holivudo vaikai suauga. Kas žino, gal ir aš įsirengsiu savo namuose strypą šokiams, o kitame filme šoksiu profesionaliai“, – juokėsi E. Watson.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)