Praėjusią savaitę, iki „Redirected“ komandai išvykstant į Kanų kino festivalį, kur filmas susilaukė didžiulio užsienio žiniasklaidos dėmesio, kino naujienas apžvelgianti rumunų televizijos laida „3lăr“ viena pirmųjų paskelbė žinią apie lietuvių filmą „Redirected“. Neformalus filmo pristatymas laidoje „3lăr“ pateikė ne vieną taiklią bei šmaikščią įžvalgą apie „Redirected“.

Laidos vedėjo teigimu, „Redirected“ puikiai perteikia tai, kas nutinka, kuomet susiduria tokie filmai, kaip Guy Ritchio „Snatch“ („Vagišiai“) bei Emiro Kusturicos „Katytė juoda, katinas baltas“, o filmo ginklanešiai, primena kompiuterinį žaidimą „Half life“.

Pasak rumunų laidos „3lăr“ vedėjo, „Redirected” puikiai atspindi tarptautines kultūrines klišes, kurias puikiai pristato ir išjuokia Londone ir Rytų Europos provincijoje verdantis filmo veiksmas.

„3lăr“ savo apžvalgoje negailėjo pagyrų tiek filmo siužetui, tiek puikiai parinktiems aktoriams. „Nors filmas dar nepasirodė, tačiau jau kultine fraze tampa amžino kino gangsterio Vinnie Joneso „Redirected“ klaidingai ištartas Lietuvos vardas. Tai dar viena gera savikritikos ir sarkazmo dozė”, – teigia vedėjas.

Pristatydamas filmo siužetą, laidos vedėjas pastebi, jog ne vieną etikos sergėtoją turėjo ištikti šokas dėl griežto, grubaus ir necenzūrinio filmo tono. „Visgi tai niekada neskambėtų taip puikiai, jei nebūtų ištarta vulgariu britišku akcentu“, - sako „3lăr“ vedėjas.

Jis taip pat teigia, jog ypatinga filmo atmosfera, filmavimo vietovės bei nestandartiniai charakteriai kausto dėmesį ir verčia su nekantrumu laukti šio naujo filmo. „Pažadame strimgalviais bėgti į kino teatrą, vos jame pasirodžius „Redirected”, – sako vedėjas.

2014 m. sausio mėnesį kino ekranuose pasirodysiantį filmą „Redirected“ kuria prodiuserių kompanija „Kino kultas“. Tai trečiasis pilnametražis režisieriaus Emilio Vėlyvio filmas, pirmieji du – „Zero“ ir „Zero II“ – Lietuvoje susilaukė milžiniško žiūrovų dėmesio. Būsimi kino juostos „Redirected“ fanai kviečiami burtis „Facebook“ puslapyje www.facebook.com/RedirectedMovie, skirtame supažindinti su filmo naujienomis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)