Holivudo žvaigždė Tomas Cruise'as pasirašė kontraktą vėl vaidinti slaptąjį agentą Itaną Hantą - jau penktoje filmo "Neįmanoma misija" (Mission: Impossible) dalyje.

Numatoma, kad 50-metis aktorius taip pat bus naujojo filmo prodiuseris, praneša portalas Deadline.com.

Jis tikriausiai vėl bendradarbiaus su kino kūrėju, "Oskaro" laureatu Christopheriu McQuarrie, kuris režisavo praeitais metais pasirodžiusį filmą su T.Cruise'u "Džekas Ryčeris" ir parašė scenarijų jo dramai apie nacius "Valkirija".

Ketvirtasis "Neįmanomos misijos" filmas "Neįmanoma misija. Šmėklos protokolas" 2011-aisiais visame pasaulyje uždirbo daugiau kaip 600 mln. dolerių, o T.Cruise'as sakė, kad jau galvoja apie dar vieną tęsinį.

"Kursiu tiek, kiek žmonės norės matyti, nes jie (filmai) yra labai viliojantys ir tokie smagūs kurti. Mes jau dirbame dėl įvairių vaizdinių (ir) kalbame apie koncepciją", - pasakojo jis.

Tuo tarpu Ch.McQuarrie taip pat buvo pasamdytas didžiojo ekrano perdirbiniui adaptuoti Alistairo McLeano klasikinį trilerį "Ledo stotis "Zebra" (Ice Station Zebra), praneša savaitraštis "The Hollywood Reporter".

Ch.McQuarrie taip pat turi režisuoti šį filmą, kurio pirmoji versija su Rocku Hudsonu ir Ernestu Borgninu pasirodė 1968 metais.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)