„Koks žodžio kuklus antonimas? Jaučiamės tarsi Bieberiai, galėdami stovėti čia prieš jus. Šis apdovanojimas man be galo svarbus. Esu labai dėkingas ir laukiu 2015 metų, kada jums pristatysiu filmo tęsinį“, -sakė „Keršytojų“ scenarijaus autorius ir režisierius Jossas Whenonas, atsiimdamas spragintų kukurūzų dėžutės formos statulėlę.

„Keršytojai“ taip pat buvo apdovanoti už geriausią kovos sceną, o Tomas Hiddlestonas buvo įvertintas kaip geriausias blogiuko vaidmenį sukūręs aktorius.

Aktorius Bradley Cooperis ir ceremonijos vedėja Rebel Wilson taip pat neliko be apdovanojimų, kurie buvo dalijami „Snoty Pictures Studies“ studijoje Kalifornijos Kalver Sičio mieste. B. Cooperis buvo apdovanotas už geriausią bučinį juostoje „Optimisto istorija“ (Silver Linings Playbook), kur jam padėjo aktorė Jennifer Lawrence.

„Labai jums ačiū. Jen negalėjo atvykti. O gaila. Žinau, žinau. Ją bučiuoti buvo tikrai labai smagu“, - atsiimdamas apdovanojimą už geriausią bučinį sakė aktorius.

J. Lawrence, už vaidmenį „Optimisto istorijoje“ įvertinta „Oskaru“, gavo ir dar vieną „MTV Movie Awards“ statulėlę. Ji pagerbta ne tik kaip geriausio bučinio dalyvė, bet ir kaip geriausia aktorė.

Ceremoniją vedusi R. Wilson gavo apdovanojimą už geriausią muzikinį pasirodymą juostoje „Aukšta klasė“ (Pitch Perfect). Be to, ji pripažinta ir metų proveržiu.

„Buvau nustebusi, kad vesti ceremoniją paprašė manęs, ir dar MTV – jie turbūt pamanė, kad aš Adele“, - pajuokavo aktorė.

Ceremonijos metu naujausią dainą Bolivudo stiliumi atliko ir apdovanojimuose taip pat dėl geriausio muzikinio numerio buvusi nominuota Selena Gomez.

Aktorė Emma Watson buvo apdovanota „Trailblazer Award“ – statulėle, kuri skiriama talentingiausiai ir labiausiai per metus nusipelniusiai kino žvaigždei. Filmų apie Harį Poterį žvaigždė buvo pagerbta už kokybišką filmų pasirinkimą ir kūrybinę drąsą.

„Ieškoti savęs tikrai nėra lengva, procesas sudėtingas, bet jeigu negaili širdies tam, kuo tiki, net jeigu būna ir labai sunku, nutinka stebuklingų dalykų“, - atsiimdama apdovanojimą sakė jaunoji aktorė.

„Sostų žaidimo“ (Game of Thrones) aktorius Peteris Dinklage geriausio komiko statulėlę įteikė Willui Ferrelliui.

„Tiems čia sėdintiems, kuria mano, jog nesu juokingas, galiu pasakyti, jog man bus didelė garbė šį vakarą su jumis susimušti automobilių stovėjimo aikštelėje“, - sakė W. Ferrellis.

„MTV Movie Awards“ geriausius renka paprasti žmonės, kurie internete balsuoja tokiose kategorijose kaip geriausia kovos scena, geriausias bučinys ir geriausias pasirodymas be marškinėlių. „Saulėlydžio“ (Twilight) sagos gražuoliukas Tayloras Lautneris gavo pastarąjį apdovanojimą, o statulėlės atsiimti ant scenos atėjo po marškiniais pasislėpęs netikrą „alaus“ pilvuką.

Ceremonijos metu buvo pristatyta ir niekur iki tol nerodyta medžiaga iš kitą mėnesį kino teatruose pasirodysiančios juostos „Geležinis žmogus 3“ (Iron Man 3) ir „Bado žaidynių“ (Hunger Games) tęsinio anonsas. Kitų vasarą pasirodysiančių kino filmų žvaigždės, tarp kurių buvo ir Chrisas Pine, Zoe Saldana, Zachary Quinto, Vinas Dieselis ir Michelle Rodriguez, taip pat pasirodė ant scenos.

Apdovanojimus teikė tokie kino ekranų grandai kaip Bradas Pittas, Chrisas Rockas, Adamas Sandleris, Sethas Rogenas, Zacas Efronas, reperis Snoop Doggas ir garsioji bei visur spėjanti Kim Kardashian.

Holivudas pastaruoju metu „MTV Movie Awards“ naudojasi kaip puikia proga pareklamuoti vasaros premjeras. Šiais metais ceremonija buvo perkelta iš birželio į balandį siekiant pristatyti jau gegužės pradžioje prasidėsiantį vasaros hitų sezoną.

Jamie Foxxas taip pat susišlavė du apdovanojimus. Jis buvo įvertintas už didžiausią nuostabą sukėlusias scenas, kuriuose filmavosi su Samueliu L. Jacksonu garsiajame „Ištrūkusiame Džiango“ (Django Unchained). Atsiimdamas apdovanojimą už karjeros pasiekimus kine, aktorius dėkojo savo dukrai, tėvams ir bičiuliams.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)