Kino kritikai pastebi, kad viena įspūdingiausių ir įsimintiniausių filmo anonso scenų neabejotinai turėtų užtraukti gamtos mylėtojų rūstybę, nors gyvūnai filmavimų metu ir nenukentėjo. Trumpame epizode aiškiai pademonstruojama, ko nereikėtų daryti, jei kartais sumanytumėte turėti ilgakaklį keturkojį augintinį. Daugiausiai vargo prikrečia Zacho Galifianakiso herojus Alanas. Jo pagyrūniškas pasivažinėjimas su žirafa priekaboje baigiasi milžiniška avarija pagal geriausias serialo „Kobra 11“ ar filmo „Galutinis tikslas 2“ tradicijas – viskas dūžta, įsivyrauja chaosas ir suirutė. Ir viskas tik todėl, kad Alanas užsimiršęs pravažiavo po viaduku, po kuriuo visa žirafa netilpo...

Tačiau tai – tik viena nedidelė scena iš didingo „Pagirių“ trilogijos finalo. Las Vegasas, kuriame kažkada visa istorija prasidėjo, apiplėšimas bei labai daug neteisingų ir komiškų sprendimų pavers filmą „Pagirios 3: Velniai žino kur“ pačia juokingiausia pavasario komedija. Šįkart nebus vestuvių, nebus bernvakario, bet viskas ir be to gali pakrypti labai ne taip. Belieka tikėtis, kad Alano „Ave Maria“ laidotuvėse anonso pradžioje netaps pranašiška.

„Pagirios 3: Velniai žino kur“ yra trečiasis ir paskutinis „Pagirių“ trilogijos filmas. Juostoje pasirodys iš ankstesnių dalių pažįstami aktoriai Bradley Cooperis, Edas Helmsas, Zachas Galifianakis, Justinas Bartha ir Toddas Phillipsas, kuris yra ir filmo režisierius bei scenarijaus bendraautoris. Filmas Lietuvą pasieks gegužės 31 dieną.

Pirmasis pašėlusios komedijos „Pagirios 3: Velniai žino kur“ anonsas:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)